Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık Kaplumbağa yemleri,vitaminleri.

alperkilic

Bronz 2 Üye
Vitaminlerin neredeyse hiç kullanmadım .Jbl yemide kullanmadım tetranın yarısı duruyor hepsi toplam 12.5 Tl :))
gj2lw.jpg

gj2pt.jpg

Cvp: Satılık Kaplumbağa yemleri,vitaminleri.

Satışına engel olmak istememem ama Kabuk Jeli Kaplumbağanın kabuğu için kesinlikle zararlıdır

merhaba birşey sorucam kapl. vitaminleri balığa zararlı olur mu balık da yaşıyor akv. içinde.zararı yoksa alabilirm

TheNRK' Alıntı:
Satışına engel olmak istememem ama Kabuk Jeli Kaplumbağanın kabuğu için kesinlikle zararlıdır

Evet biliyorum aldıktan sonra öğrendim bende 1 kere kullandım zaten sonra kullanmadım

alperkilic' Alıntı:
TheNRK' Alıntı:

Evet biliyorum aldıktan sonra öğrendim bende 1 kere kullandım zaten sonra kullanmadım

evet biliyorsunuz öğrendiniz ama çöpe atmadınız bilmeyen başka birisi bunu kullanabilir ve kaplumbağaya zarar verebilir atın onu zaten onları sizden alıcak olan adam attığınız jeli umursamaz çünkü zaten zararlı

LethaLImpacT' Alıntı:
merhaba birşey sorucam kapl. vitaminleri balığa zararlı olur mu balık da yaşıyor akv. içinde.zararı yoksa alabilirm

Merhaba ben kaplumbağalarımı sarı prenseslerele besliyordum gayet iyi geçiniyorlardı tabi kapluşlar küçük olduğu için daha :) vitamin veriyordum hiç bir sorun olmadı :)

samet52' Alıntı:
alperkilic' Alıntı:
TheNRK' Alıntı:

evet biliyorsunuz öğrendiniz ama çöpe atmadınız bilmeyen başka birisi bunu kullanabilir ve kaplumbağaya zarar verebilir atın onu zaten onları sizden alıcak olan adam attığınız jeli umursamaz çünkü zaten zararlı

attım gitti..

keşke izmirde olsaydın alırdım.

kargoyla da yollıyabilirim.

Geri