Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık Penn Plax Kaplumbağa adası

zaferya

Bronz 1 Üye
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12140

Linkteki ürünü 3-4 gün önce aldım, çok yeni, tüm parçaları kutusuyla beraber veriyorum.

Sebep: 2 kaplumbağam vardı kuru zemin problemi çıkmasın ilerde büyüdüklerinde diye baştan medium boy aldım, fakat kavga ettikleri için 1 kaplumbağamı tanıdığıma verdim, şuan tek yavru kaplumbağa için 29 x 24 cm çok büyük geldi ondan dolayı satıyorum, yepyenidir kutusuyla veririm.

Satmak istemiyorum bu nedenle fiyat belirtmiyorum. Direk takas düşünüyorum.

Exo Terra Turtle Bank (SMALL) (16,6 cm x 12,4 cm olan boyu yani) takas yapmak isteyen var ise görüşebiliriz.

Cvp: Satılık Penn Plax Kaplumbağa adası

bence satma kaplumbağalar iyi bakıldımı çabuk büyür yenisiini almak zorunda kalırsın hem kuru alanın buyuk olması iyidir hayvan yürüyebilir

Akvaryumum küçük olduğu için ayakları dibe kadar gittiği için komple camı kaplıyor ve 2 cama da su içinde hiçbirşey koyamıyorum. Ayrıca rampası da gereğinden uzun kaldı akvaryumuma göre.

Small veya Medium boy mıknatıslı turtle bank yer tasarrufu yapacaktır su içinde, o yüzden istiyorum.

anladım ben kuru alan olarak emre beyin ki gibi birşey yaptırıyorum döşeme olarak yapay im kullancam inşallah güzel olur yer tasarufu iğstiyorsan boyle yapabilirrsin

Geri