Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık Turtle Bank

ecemkoten

Bordo Bereli
Yeni kuru alan yaptığımdan dolayı elimdeki turtle bankları satıyorum.

Orta Boy Turtle Bank Fiyatı : 30 TL
Büyük Boy Turtle Bank Fiyatı : 55 TL

İstanbul içi isteyenlere ortak bir yerden elden teslim edebilirim. İstanbul dışından isteyen olursa parayı bana havale ettikten sonra kargo ile karşı ödemeli yollayabilirim.

Orta boydan iki adet vardır.

Cvp: Satılık Turtle Bank

Alacağında ulaşırsın bana bir yerden Mert. Daha talipli yok. Acele etme karar vermek için :)

canlı bitki ve red moor almayacak olsam mediumlardan birisini alırdım direk, turtle bank alacaklar için ilaç gibi olacaktır, iyi satışlar.

ben almayı düşünüyodum bu çok iyi oldu.ben alabilirim istanbul içindeyim.

ecem hanım size nasıl ulaşabilirim.İstanbuldayım hala düşünüyosanız satmayı ben alıcaktım ama nasıl iletişime geçebiliriz acaba ?

mailto:/forum/Konu-alim-satim-yapanlarin-ozel-mesajlasmayi-actirmasi.html?pid=89045#pid89045

Şeref bey yukarıdaki bağlantıya tıklayıp oradaki adımları izleyerek özel mesajlarınızı açtırabilirsiniz. Böylece sizinle iletişime geçebiliriz.

ecem hanım haftasonu uygunsa istanbulda uygun gördüğünüz biyerde direkt sizden elden alabilirim.

Geri