Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Satılık uvb lamba

alperkilic

Bronz 2 Üye
Merhaba arkadaşlar uvb lambamıda satıyorum almak isteyen özel mesaj atabilir. fiyat 20 tl..
gj13t.jpg

gj14r.jpg

gj168.jpg

hocam benim akvaryumun üstündeki lamba takma yeri normal bildiğimiz ampul takma yeri.
bunu almak isterim de nasıl takabileceğim konusunda bir fikrim yok .

Cvp: Satılık uvb lamba

Balans almak gerekiyor elektirikçilerde var malesef onsuz çalışmıyorlar..

benim alvaryumum camdan peki ben bunu nasil takabilirim yada nasil sabitleyebilirim cunku lamba icin yer yok ?

birde bu yeterlimidir benim 50lt lik bir akvaryumum var?

birde bu yeterlimidir benim 50lt lik bir akvaryumum var?

cevap verebilirmisiniz almak icin acileyetim varda

Merhaba. Benim akvaryumumda camdan dı ve 50 litreydi onda kullanıyordum. florosan 60 cm. bunu çalıştırmak için balans gerekli onuda elektirikçilerden temin edebilirsiniz en fazla 5 10 tl birşey sanırım.. Ben akvaryumun üstüne direk koyuyordum birde cam kapak yaptırmıştım kendime görüntü olarak pek hoş olmuyordu bende kendime göre kapattım üstüne atkı koymuştum en azından ışık gözümü almıyordu direk ışığı aşağı veriyordu. sizde böyle yapabilirsiniz en kötüsünden.

Siteye çok giremiyorum. Özel mesaj sistemide çalışmıyor ne yazık ki. Ben numaramı vereyim oradan konuşabiliriz 0534 526 36 31 İyi günler..

Geri