Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şelale filtre

kaqlumbagaci31

Bronz 4 Üye
Merhaba arkadaşlar, benim 2 kaplumbağam var ve 2 aydır filtresiz yaşadılar. Filtre olarak ne önerirsiniz? İç filtre mi? Dış filtre mi, yoksa şelale filtre mi? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Cvp: Şelale filtre

ben hem şelale filtre hemde iç filtre kullanıyorum açıkçası şelale filtre dipleri çok iyi çekmiyor yeni aldıgım iç filtre baya iyi temizliyor.

Akvaryumunuz kaç litre bilmiyorum ama imkanınınz varsa bir kere alın dış filtre alın evladiyelik olsun

Bence dış filtre alıp ömür boyu (yani bozulana kadar dış filtre) kullanabilirsiniz. Suyunuz kirlenmesi 1-2 ayı bulur almışken dış filtre alın :) İç filtre sadece dibi hareketlendirir ve suya o2 sağlar

Bu hacim için bence de dış filtre almak çok iyi olur.

arkadaşlar 50*25*35 boyutunda bir akvaryumum var filtre almama gerek var mı :ff: ve filtre fiyatları nasıl yardımcı olursanız sevinirim :33:

Filtre seçenekleri için juen pet market sitesine bakabilirsiniz. Filtre şart.

Geri