LEGENDGRL90
Gümüş 2 Üye
mailto:/img383/603/sokak20c387ocuc49fufr4st3.jpg
mailto:/img383/sokak20c387ocuc49fufr4st3.jpg/1/w450.png
senai demirci..
mailto:/img383/sokak20c387ocuc49fufr4st3.jpg/1/w450.png
Savruldum bir ömür boyu.
Savurdum Günleri.
Bitmeyecekmiş sandım.
Bitti Ömrüm.
Son nefese vardım.
Gençliğim ziyan olup gitti.
Ömrümün acı meyvesi şimdi elimde.Elem verici günahlar utanç verici hatalar...Gençliğimden bana pişmanlıklar..
"Ah keşke..." lere sarıyorlar bedenimi..
"Niye bana söylemediler, neden beni uyramadılar ki..."diye bağlanıyor gözlerim.Yüzümü toprağa sunacaklar. Toprağa.Gözlerimi çevirdiğim haramlar şimdi ne kadar dilsiz. Çare umudğum dudaklar şimdi ne kadar sözsüz, tesellisiz yüz bulmaya çalıştığım güzel yüzler ne kadar çaresiz .Sığındığım can alıcı gözler , şimdi ne kadar ilgisiz, ışıksız.Ağır ve soğuk bşr bedenden ibaretim.Koskaca bir ömrün içinde hatırını saydığım bu ten şimdi gözlerden ırak tutulası, toprağa sunulası...
Yangınalardan günahlardan al kurtar beni
Deliler gibi muhtacım sana bağışla beni...
Savurdum Günleri.
Bitmeyecekmiş sandım.
Bitti Ömrüm.
Son nefese vardım.
Gençliğim ziyan olup gitti.
Ömrümün acı meyvesi şimdi elimde.Elem verici günahlar utanç verici hatalar...Gençliğimden bana pişmanlıklar..
"Ah keşke..." lere sarıyorlar bedenimi..
"Niye bana söylemediler, neden beni uyramadılar ki..."diye bağlanıyor gözlerim.Yüzümü toprağa sunacaklar. Toprağa.Gözlerimi çevirdiğim haramlar şimdi ne kadar dilsiz. Çare umudğum dudaklar şimdi ne kadar sözsüz, tesellisiz yüz bulmaya çalıştığım güzel yüzler ne kadar çaresiz .Sığındığım can alıcı gözler , şimdi ne kadar ilgisiz, ışıksız.Ağır ve soğuk bşr bedenden ibaretim.Koskaca bir ömrün içinde hatırını saydığım bu ten şimdi gözlerden ırak tutulası, toprağa sunulası...
Yangınalardan günahlardan al kurtar beni
Deliler gibi muhtacım sana bağışla beni...
senai demirci..