Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sınav

cingöz

Gümüş 5 Üye
arkadaslar ben bu hafta sonu sınava gircem annemle anlasma yaptık eğer B sınıfına cıkarsam (dershanede) 2 metrelik akvaryum alcak yanına bütün malzemeleri ve 1 kaplus daha alcak lütfen sans dileyin:D:D

Konuları uygun bölümlere açınız.Konu taşındı.

Cvp: sınav

Bol şans ama siz işinizi şansa bırakmayın çalışın :D

kaplumbağa bakacam içinde yüzecek değilim ya :D

Ya geçemezsen ölüm fanusundamı yaşıyacak kaplumbağa.

para biriktirdim her ihtimale karsı eğer gecersem annem ödüycek parayı :D

1 kaplumbağa daha ? Bunlara bakabilicek durumun yokken bile birini daha alıcaksın öyle mi ? Ayrıca kaplumbağa ticaretine prim vermeye devam ediceksin yani.

arkadasım sen bana fakirmi demeye calısıyorsun durumum var sınav gecsin bilmeden konusma

Sana fakir falan demiyorum. Birincisi saygını koru. İkincisi durumun yoktan kastettiğim kaplumbağalara bakamıyosun demek. İmzanda ölüm fanusuna hayır yazıyo ama uyuyo musun ? Hayır. Kavga etmek gibi bi niyetim yok. Sadece zavallılara acıyorum

Durumdan kasıt kaplumbağa sayısı arttıkça ve yaşları büyüdükçe bakımı zorlaşacak sanırım.Ben bu şekilde anladım.
Bir de 2 metrelik bir akvaryum pek normal boyutlarda değil.Özel yapım ve bir çok gerekli ekipman gerekir.
Haddim değil belki ama elinizde olan kaplumbağanıza iyi bir ortam sunduktan sonra ve onu büyüttükten sonra yeni bir kaplumbağa sahiplenmeyi düşünün.Bakımları düşündüğünüzden zor olabiliyor.

zencefil' Alıntı:
Durumdan kasıt kaplumbağa sayısı arttıkça ve yaşları büyüdükçe bakımı zorlaşacak sanırım.Ben bu şekilde anladım.
Bir de 2 metrelik bir akvaryum pek normal boyutlarda değil.Özel yapım ve bir çok gerekli ekipman gerekir.
Haddim değil belki ama elinizde olan kaplumbağanıza iyi bir ortam sunduktan sonra ve onu büyüttükten sonra yeni bir kaplumbağa sahiplenmeyi düşünün.Bakımları düşündüğünüzden zor olabiliyor.

Aynen kastettiğim oydu. İki kaplumbağaya iyi bakabilicek bir ortam sunamamışken bi tane daha almak çok büyük bi yük. Ayrıca bu arkadaş bi kaplumbağasınıda kaybetmiş biri.

Geri