Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sincap Arıyorum.

KillerPrince

SKF Delisi 5. Seviye
Sincap arıyorum yavru olursa iyi olur 150 tl den fazla olmamak şartıyla ve evcil olmalı doğadan toplama olmayacak eğer satmak isteyen varsa bana ulaşabilir.

Sincap buradaki pet şopda var yarın sorarım fiyatını ama çok hareketli ve tatlı olan bu hayvanı kafeste beslemek çok yazık olmaz mı? Eskiden evin bahçesinde vardı bikaç tane yakalamaya çalışıyordum fakat çok hızlılar evin içine kaçarsa yakalamak çok zor olabilir.

Cvp: Sincap Arıyorum.

Evet hızlılar ama evcilleştirince kuş gibi sırtında geziniyor :) sincapı çok besleyen varmış bir araştırma yaptım kafes olarak büyük papağan kafesini dekore edeceğim evet yazık olur ama her hayvana yazık olur su kaplumbağasınada yazık olur çünkü 4 cam arasında doğadaki gibi özgür değil kuşlarda öyle kafes arasında sıkışıp kalıyorlar yani bu yönden bakarsak her hayvana yazık etmiş oluruz kaan bey bekliyorum fiyatı ve doğadanmı toplama yoksa kafes üretimimi ?

Sincaplar çok tatlı hayvanlar :) Ailem tüylü hayvanlardan etkilenmeseler ben de beslemeyi düşünürdüm. Ama ailem astım hastası maalesef :( Bir de sincaplar evcilleştirilebiliyor mu gerçekten? :)

Evet eğer 1 2 aylıken evcilleştirilebiliyor ele filan geliyorlar omzunda dolaşıyorlar size bir video göstereyim youtubede bir çok insan bakıyor herhaldeki 1000 lerce videosu var http://www.youtube.com/watch?v=Ys874rv-wXM Geçmiş olsun :( astım hastası olunca tüylü hayvandan neden etkileniyorlar bilmiyorumda.

Ailemde özellikle annemde alerjik astım var ve tüylü hayvanlar onun nefesini tıkıyor. Öyle ki arkadaşımın kedisine bile 1 gün dayanamamıştı. Boğulucak gibi olmuştu. O manzarayı gördükten sonra eve tüylü hayvan getirmeye tövbe ettim.

Tekrar geçmiş olsun annenize acil şifalar :(

KillerPrince' Alıntı:
Evet eğer 1 2 aylıken evcilleştirilebiliyor ele filan geliyorlar omzunda dolaşıyorlar size bir video göstereyim youtubede bir çok insan bakıyor herhaldeki 1000 lerce videosu var http://www.youtube.com/watch?v=Ys874rv-wXM Geçmiş olsun :( astım hastası olunca tüylü hayvandan neden etkileniyorlar bilmiyorumda.

Astım hastaları, bebekler, yaşlılar yada alerjik insanlar hayvanların tüylerinden etkilenmez. Tüylerin arasında blunan alerjenlerden etkilenirler. Bu yüzden bu tarz kişilerin evlerinde halı da bulunmaz. Çünkü alılar da tüyleri arasında alerjenleri barındırır. Tüylü hayvanların tüyleri arasında bulundurduüu alerjenler tehlikelidir. Yoksa tüylerin tek başına hiç bir zararı yoktur.

Yalnızca hayvanlar için genelleme yapmadım. Tüylü olan herşey için söyledim. Bizim evde halı da pek yok zaten :) Yalnızca benim odamda var diyebilirim :D

Yok Melih Bey sebebini sormuş, bilmiyorum demiş de ben de bilgilendirmek istedim. :)

Cvp: RE: Sincap Arıyorum.

KaanKariz' Alıntı:
Sincap buradaki pet şopda var yarın sorarım fiyatını ama çok hareketli ve tatlı olan bu hayvanı kafeste beslemek çok yazık olmaz mı? Eskiden evin bahçesinde vardı bikaç tane yakalamaya çalışıyordum fakat çok hızlılar evin içine kaçarsa yakalamak çok zor olabilir.
Kaan bey öğrendinizmi fiyatı ?

Cvp: RE: Sincap Arıyorum.

KillerPrince' Alıntı:
KaanKariz' Alıntı:
Kaan bey öğrendinizmi fiyatı ?

Merhaba banada bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen kac aydır arıyorum ama halen bulamadım saat suan 1 ve bulamadıgım icin cok sinirliyim **

http://intoko.kijiji.com.tr/f-sincap-Default-W0QQKeywordZsincap
Buradan bakabilirsiniz.

http://intoko.kijiji.com.tr/c-Hayvanlar-Alemi-Egzotik-Hayvanlar-SiNCAP-YAVRULARI-W0QQAdIdZ389829214
yavru sincap

Geri