KillerPrince
SKF Delisi 5. Seviye
Sincap arıyorum yavru olursa iyi olur 150 tl den fazla olmamak şartıyla ve evcil olmalı doğadan toplama olmayacak eğer satmak isteyen varsa bana ulaşabilir.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!KillerPrince' Alıntı:Evet eğer 1 2 aylıken evcilleştirilebiliyor ele filan geliyorlar omzunda dolaşıyorlar size bir video göstereyim youtubede bir çok insan bakıyor herhaldeki 1000 lerce videosu var http://www.youtube.com/watch?v=Ys874rv-wXM Geçmiş olsun astım hastası olunca tüylü hayvandan neden etkileniyorlar bilmiyorumda.
Kaan bey öğrendinizmi fiyatı ?KaanKariz' Alıntı:Sincap buradaki pet şopda var yarın sorarım fiyatını ama çok hareketli ve tatlı olan bu hayvanı kafeste beslemek çok yazık olmaz mı? Eskiden evin bahçesinde vardı bikaç tane yakalamaya çalışıyordum fakat çok hızlılar evin içine kaçarsa yakalamak çok zor olabilir.
KillerPrince' Alıntı:Kaan bey öğrendinizmi fiyatı ?KaanKariz' Alıntı:Sincap buradaki pet şopda var yarın sorarım fiyatını ama çok hareketli ve tatlı olan bu hayvanı kafeste beslemek çok yazık olmaz mı? Eskiden evin bahçesinde vardı bikaç tane yakalamaya çalışıyordum fakat çok hızlılar evin içine kaçarsa yakalamak çok zor olabilir.