Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şirilti ve Şelale

Şelale

SKF Delisi
Şirilti yi yeni aldim. Şelale onun kabugunu 2- 3 kere isirdi. Simdide kur yapiyor. (Ellrini titretiyor) Şirilti daha cok kucuk. Boy farki var. Birbirlerini sevdigini soyleyebilirmiyiz yani?

Şirilti ona cevap vermedi ve Şelale kizip kabugunu isirdi :(

Birbirlerine alisma sürecindeler kanka korkma şelale ona bi zarar vermez :)

O hareketi şu an baskınlık kurmak için yapıyor. Isırma tekrar devam ederse ayırmak gerekir. Gecede gözlemlemek iyi olacak.

Kalbim kut kut ya :( Şelale hep onu izliyo Şirilti naparsa onu yapiyo :)

Yanina gittiginde isirmiyo. Şelale ye 1 tane yem verdim. Şirilti da yem yedi. Elimden vermeyi denedim. Kabul etmedi. Onune koydum ve yarisini yedi. Bitkiyi yemeye kalkiyo bazen :)

Petshopda en saglkli olani aldim. Digerleri hayata kusmus nerdeyse. Sadece bu saglikli gozukuyodu insallah alisirlar birbirlerine :)

Kablo arasini paylasamiyolar :) :D

Yakında hepsi yerlerini belirler benimkilerde köprünün altini paylasmadi ilk sonra artık herkes yerini biliyo kavga etmiyolar yr icin :)

Yer icin benimkilerde kavga etmiyo sadece ikiside kablo arasina girmek istiyo. Şirilti geldiiginden beri kblo arasinda. Ama Şelalede oraya girmk istiyo :)

Şirilti hic durmuyo ama bitane koyayim. Burda byuk ckti ama 1 tl boyunda ya vardir ya yoktur knk :)

Ekli dosyalar

• IMG_20130519_181657.jpg
    91.3 KB · Görüntüleme: 95
Geri