Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Şırıngayla vermek istiyorum

Raccolta

Altın 2 Üye
Chopin bir süredir hasta. Enfeksiyon kapmış. Ben şimdi tetradox, vitamin ve devit-3'ü karıştırıp şırıngayla vericem. Uygun mudur böyle bir yöntem?

Tetradoxu tek verin. Vitamin ve devit 3'ü sonra ayrı verirsiniz. Yemle vericeksinizdir umarım :)

Cvp: Şırıngayla vermek istiyorum

Evet içine yem de atacağım. Teşekkürler.

Ağzını açmıyorsa burnuna bastırın ısırnak için açıcaktır. Aynılarını bende yaşadım çünkü. Açmıyor ağzını.

Burnunu bastırın. Biraz sert yapmanız gerek. Ağzını açıcaktır muhakkak.

Bastırdım iyice ama korkup kabuğunun içine giriyor. Uyuz Chopin. :(

O zaman şırınganın ucunu ağzına bastırın biraz. Belki açar.

Ya yemle devam edicem ya da ablam gelince o da denesin.
Olmuyor bir türlü.

Neyse sağol Alper.

kapluşu elinize alıp aşağı yukarı azıcık sallayın daha sonra ağzının kenarını okşayın hemen açıyor tik gibi birşey bunlarda bende hasta olduğu zaman bu şekilde uyguladım umarım iyileşir

Cvp: Cvp: Şırıngayla vermek istiyorum

Raccolta yem yiyorsa yeme damlatabilirsin tetradox'u. Öyle kullan istersen :)

Ama şırınga ile bir kerede daha fazla verebilirim. :( Suyuna koyuyorum ilacı ama içmiyordur diye bu yönteme başvurdum.

Ilacı fazla verirseniz fazla dozdan daha da kötü olur. Zaten ilaçlı suda çok çok az içecek suyu. Sen yem ile ver. Yemine damlat ilaci.

Geri