Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sitede İstediğiniz Temayı Kullanabilirsiniz

furkan54ozan

Bordo Bereli
Merhaba,
Site yeni tasarımıyla karşınızda,bu tasarımı begenenler oldu begenmeyenler oldu =) Bu konuyu begenmeyenler için açıyorum...

Eski temaya nasıl dönerim?
Kullanıcı kontrol panelinizden > Seçenekleri Düzenle'ye tıklayın.Sağ tarafta biraz aşşağıda Forum Stili diye bir seçenek olması lazım.Oradan MyBB Default'u seçip kaydedin.Artık site eskı halınde :)

Resimli anlatım en kısa zamanda sizlerle,su an fazla zamanım olmadıgı ıcın böyle basit bir anlatım yaptım...

Teşekkürler, bununla ilgili bir konuyu daha önce açmıştım ama gereksiz bulunduğu için silinmiş :/

Gereksiz bulunduğu için silinmiş derken ? :) Size gereksiz bulduk sildik demediğimiz sürece böyle birşey olmaz :) Ki gereksiz diyip sildiğimiz konuda yoktur diyorum ben...

O zaman ben niye konumu bulamıyorum? (kullanıcı panelindeki konuların arasında da gözükmüyor.)

eski tema cok cok daha iyiydi. İstenen temayı kullanabilme özelliği iyi olmuş :)

Resimli anlatımda benden olsun bakalım.
mailto:/ibkg7l.jpg

Yukarıdaki panelden Kullanıcı Kp'ne giriş yapıyoruz.

mailto:/epfxp3.jpg
Daha sonra sol sütundaki Seçenekleri Düzenle bölümüne giriyoruz.

mailto:/wbfibo.jpg
Seçenekleri Düzenle bölümünde sağ alt taraftaki Forum Stili seçeneklerinden istediğimiz temamızı seçiyoruz.

Yeni seçtiğiniz temanız hayırlı olsun :)

Geri