Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sizce arkadaşım bu laptop'ı alsın mı?

berkcam97

Gümüş 1 Üye
Arkadaşım laptop almak istiyor da,monster markasının bir laptop unu beğendi.Daha önce bana laptop almamda yardım etmiştiniz.Bilgili kişiler vardı.O yüzden sormakta fayda var dedim.Sizce bu laptop nasıl?(Arkadaşım daha çok oyun oynamak için alacak)

http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-GTX560M-MONSTER%C2%AE-Q63P150HM07.html
(i 7, 2 ghz işlemci, 1,5 gb ekran kartı nvidia,full hd led ekran,8 gb ddr3 ram,4 usb girişi)
Şimdiden teşekkürler.

Cvp: Sizce arkadaşım bu laptop'ı alsın mı?

Bence almasın,yani bana sorarsan almasın hem fiyatı pahalı hemde özellikleri iyi değil o fiyata daha iyi laptoplar var.Ayrıca dizüstü pc de oyun rahat ve güzel oynanmaz.

Katılmıyorum. Laptopta ben daha rahat oyun oynuyorum. Benim laptopum Packard Bell. 8 GB ram i-7 işlemci ve 2 GB ekran kartı var. En az 2-3 yıl daha çıkan oyunları yüksek grafikte oynarım.

1.5 GB ekran kartı biraz düşük oyun oynuyacaksa. Ama 192 bit. Bana fiyat aralığını söyleyin size link atayım.

En fazla 2.000 tl.Ama ekran kartı iyi ve bencede dizüstünde daha iyi oynanıyor.Ekran kartı 2 gb olabilir ama modeli daha çok önemli bence.Monsterlar zaten oyun için üretiliyo.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Buda laptop taki ekran kartı
http://www.nvidia.com.tr/object/product-geforce-gtx-560-tr.html

Ekran kartını biliyorum :) Nvidia'nın son teknolojisi optimus kullanılıyor. Eğer 2.000 TL ise yapçak pek bir şey yok :) En iyi seçim bu olucak. Dediğiniz gibi monster oyun için ama kalitesi tartışılır.

Yani kastettiğim Asus,Sonny,apple,toshiba belki lenavoyu da katabiliriz.

Ben toshiba kullanıyorum şimdiye kadarkı oyunlarda hiç kasmadı.2.000 TL verecekse masaüstü kurması daha iyi olur laptop alacaksada monster-apple-toshiba tercih edebilir.

Hp'yi hepsine tercih ederim . Şuan elimde xper var ama oyun oynaması pek iyi değil. Bundan önce hp , lenovo , asus almıştım ancak içlerinden en kullanışlı o idi. Oyun oynamayı severim ona göre konuşuyorum ayrıca :D

Üniversiteye başladığım günden beri yani 2008' den beri toshiba kullanıyorum. 4 sene boyunca özellikle hb kullanan arkadaşlarım çok sorun yaşadı. Ben ise bu güne kadar tek bir sorun yaşamadım. Toshibaya biraz fazla para verirsin ama hakkını verir makine :)

Ben size laptopta oyun oynanmaz demedim zaten kendi bilir ama ben oynayamıyorum o yüzden tavsiye etmedim,kasar anlamındada oynanmaz demedim.

Birde şöyle bir şey var; eğer bir laptopu genellikle oyun amaçlı kullanacaksanız bu laptopun kasasının, klavyesinin ve ekranının kaliteli olmasına bakın. Çünkü oyun oynanılan laptoplar daha çabuk yıpranıyor. Birde soğutma çok önemli. İçerisinde isterse en pahalı parçalar olsun ama laptop çok fazla ısınıyorsa ondan fazla performans alınmaz.

Geri