Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sobo WP 607H

Tlg13

Bronz 5 Üye
filtre olarak sobo wp607h aldım kutusunu açtığımda bi iç filtrenin kurulumunu gösteren bir kağıt cıktı ben bu şelale filtrenin kurulumunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm
mailto:/photo/my-images/21/grnt000mr.jpg/
hangisini hangisine takcam yardım bekliyorum

Cvp: Sobo WP 607H

mailto:/4716/SOBO-WP-607-H-SELALE-FILTRE-KAMPANYA__47161989_0.jpg

taktım ama hiç su çekmiyor sanırım üründe bir bozukluk var

Çalıştırmadan önce içini suyla doldurmanız gerekiyor.

doldurdum kapağı tam oturmuyor gibi ondan dolayı bir sorun olurmu hava yaparmı?

Kapaksız da çalışabilir. Boruları doğru taktığınıza emin olun. Bir süre sonra suyu emip, akıtması gerekir. Yine de çalışmıyora aldığınız yere danışın. Motor çalışıyorsa sorun borularda olabilir.

motor calışıyor hortumla bile denedim ama olmadı suyu çekmiyor

suyun seviyesi çok mu alçak en azından o en alttaki aparatı geçecek kadar yüksek olması gerekiyor.

su seviyesi yüksek ya boruları doğru takamadım yada filtre bozuk bide 100w lık ısıtıcı 60-70l suyu ne kadar zamanda 26 dereceye getirir 3 4 saattir çalışıyor sanki hiç çalışmamış gibi odamı bozuk yoksa :S

Soğuk çeşme suyu koyduysanız uzun sürer. Biraz su ılıştırıp ekleyin. Işığı yanıyorsa ısıtıcı çalışıyordur. Ama öyle hemen ısıtmaz soğuk suyu. En güvenli yol derece kullanmaktır.

12-13 saattir çalısıyor sadece 3 derece artmıs bu normalmi yoksa ısıtıcı yetersizmi

filtre sorunu sonunda çözüldü sorun çözülünce akvaryumun içine kumunuda koydum tek eksiğim kuru alan kuru alanım olmadan kaplumbağaları akvaryuma koyuyummu yoksa kuru alan ekleyincemi koyuyum

Çok teşekkürler Emre Bey yine yardımıma koştunuz Allah başımızdan eksik etmesin :D

kusura bakmayın geç gördüm evet filtreden memnunum sessiz çalışıyor suda gayet berrak

Geri