Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sömestr Tatili

furkan54ozan

Bordo Bereli
Merhabalar
Sömestr tatiline bu gunden itibaren girdik :)
İsteyen öğrenciler karne notlarını yazabilir.
İsteyenler bu tatilde ne planladıklarını yazabilir..
Mutlu bir tatil geçirmeniz dileğiyle :)

2 tane 3'üm var gerisi 4 ve 5 Lise 1 ilk dönem bitti ama bende bittim:) Anadolu lisesiyiz diye bizi profesör sanıyolar ve çok zorluyorlar:)

Herkese iyi tatiller. İyi dinlenin, 2.dönem için bol bol enerji toplayın.

Her neyse konu amacından sapmasın.
Bu tatilde İstanbul planlarımız var.Gerçekleştirebilirsek evde geçmiyecek gerçekleştiremezsek evdeyım hep :)

TEMEL İNGİLİZCE I B2
TEMEL İNGİLİZCE II B1
GENEL KİMYA LAB. B2
GENEL KİMYA II A2
FİZİK LAB. II A2
FİZİK II C2
TÜRK DİLİ II B1
MATEMATİK II A2
Bunlarda benim notlar :)
Herkese iyi tatiller.

ben yarı dönemde geçtim hazırlığı TOEIC'le,istiyosan yazayım puanımı 775 :D sömestr tatili bana bişey ifade etmiyor çünkü ikinci dönem için kaydımı dondurdum.mütemadiyen evdeyim :eek:

Sonunda bitti diye bi oh çeksemde yaklaşan son sbs sınavı beni oldukça korkutuyor..
başarıLı bir dönemdi benim için her zaman olduğu gibi :) hepsi 5 ama daha çok çaLısmak gerekiyor tabiki her zaman :( güzel bi konu teşekkürler :)

Türkçemize özen gösterelim / furkan54ozan

vay ne cok genc varmis forumda kendimi cok yasli hissettim :) herkese iyi tatiller karnenelerinizi kutlarim okuyun cok calisin bir yerlere gelin :) sonrada ise baslayin paranizi kazanin ;)

İyi tatiller :)
Yaz tatilindeki gibi 15 gün geçirip siteye daha fazla vakit ayıracağım :p

Geri