Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sonunda Yem Yediler :)

c4sill4s

Yeni Üye
Sonunda minik kaplumbağalarım 2 gün sonra alışıp yemlerini yediler... çok mutlu oldum ::):):t65y::133:

Cvp: sonunda yem yediler :)

Güzel bir duygu..Ekipmanların tam ise yemiyecekleri şey kalmaz haberin olsun..

benim ekipmanlar tam yeşillik adına hiç birşey yemiyorlar

Aynı Duyguyu bende yaşadım :) çok mutu olmuştum :) umarım bir ömür boyu sizle kalır :)

zamanla yaşilliği de alışacaklar ama hayvancık hayatında yeşillik mi görmüş nasıl alışsın, siz ona günde bir defa marul verin yemese bile her gün verin zamanla alışır hem de ileride sorun çıkmaz. Miktar olarak çok abartmamakla birlikte bolca verebilirsiniz. Fazlası ishal yapıyormuş.

benim 5 aydır küçük bir su kaplumbağam var ve hiç bir şey yemiyor bir süre kış uykusuna yattı bugün temizlemek için uyandırdım ve dinlenmiş suya koyup güneşe çıkardım hala yemek yemiyor ne yapmalıyım?

dilanguler' Alıntı:
benim 5 aydır küçük bir su kaplumbağam var ve hiç bir şey yemiyor bir süre kış uykusuna yattı bugün temizlemek için uyandırdım ve dinlenmiş suya koyup güneşe çıkardım hala yemek yemiyor ne yapmalıyım?

Küçük kaplumbağaların kış uykusuna yatmaları çok tehlikelidir hatta ölebilirler.
Kapluşun bence kış uykusuna yatmamış. Ekipmanların eksik galiba bu nedenle hasta olmuş.Bir an önce ekipmanlarını tamamlamalısın.(formda çok fazla konu var bunun hakkında)

Kaplumbağan akciğer enfeksiyonu olabilir.Aşağıdaki linki incelemeni öneririm.
mailto:/forum/Konu-akciger-enfeksiyonu-respiratory-infection.html

Geri