Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sosyal Medya

Hangi Sosyal Medya

• Twitter

Oy: 10 43.5%
  • Friend Feed

Oy: 0 0.0%
  • MySpace

Oy: 0 0.0%
  • Facebook

Oy: 13 56.5%
  • Google+

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23

eminemre

Bordo Bereli
Sosyal medya sitelerinden hangilerini en çok kullanıyorsunuz?

Aslında facebook'u kategori dışında bırakmayı düşünmüştüm ama tepki gösterirsiniz diye koydum yine de. Ben açıkçası facebook'u sosyal medya olarak görmüyorum çünkü artık vidyo sitesinden başka bir işe yaramıyor. Twitter'da örneğin bir çok haber sitesinden önce okuyabiliyorsunuz bir çok şeyi.

Cvp: Sosyal Medya

Bitirme tezimin konusuydu bu :)

Bende Twitter diyorum. Zaten Facebook' un popülaritesi artık yavaş yavaş düşmeye başladı. Facebook hesabı olan bir birey; gün içerisinde Facebook' ta hiç bir aktivite de bulunmayabiliyorken, Twitter' da aynı gün onlarca tweet paylaşabiliyor.
Ben iki sosyal medya ağına da üyeyim ancak ikisinde de pek aktif değilim. Twitter' dan gündemi takip ediyorum, canım sıkılınca da Facebook' u açıp komik video falan varsa onlara bakıyorum.

Twitter :)

Facebook'umu dondurdum 1 aydır kullanmıyorum. Facebooku oyun için açanlar,fake olarak açanlar vs. gerçekçi olmayıp gerçeğinden cok daha uzak amaclarda kullananlar var.Yani tamamen dalga işi oldu.Ayrıca facebook asosyalleştirmeye örnek olabilir diye düşünüyorum.

Twitter ise güzel bir site ancak insanlar sürekli ne yaptığını,nerede olduğunu,tartıştıkları vs çoğu şeyi paylaşıyorlar.Örnek verirsek tuvalete gidiyorum..İdrar atıyorum(değişik oldu) gibi.Yani gerektiğinden çok fazla paylaşmak da tadını kaçırıyor işin.

Dediklerime katılmayanlar olabilir.Ama bu benim görüşüm :)

Twitter = Bu siteye üye olmadım ve olmakta istemiyorum aynı şeylerden bıkan insanlar ör:facebook değişiklik istiyecek ve değişiklik sitenin anlamını bozucak bunun için üye olmak istemiyorum ama ''yeni haber'' bakımından şu anda dünyada 1. sırada diyebiliriz.

Friend Feed =Hiç kullanmadım ve özelliklerini bilmiyorum.

MySpace =Bu site sosyal arkadaşlık anlamında baya eski ve önemli sitelerden biridir.Ama bu sitede popülaritesini kaybetmiştir.

Facebook= Facebook Türkiye'ye geldiğinde bulunduğum ilçede ilk kullananlardan biriydim.Ozamanlar türkçe versiyonu yoktu ve birbirimize bira şampanya vs.. gibi hediyeler gönderirdik ama gün geçtikçe sayısız uygulamalar eklendi.Son zamanlarda uygulamaların çoğu parasız başlarken işi paraya çevirmeye başladılar.Şimdi ise sayısız uygulama,önüne geçilemeyen reklamlar,istemsiz bildiriler ve yenilik yapayım derken sistemi karıştıran ayarlar...Popülaritesini yitirdi ve facebook hesabımı dondurdum...

Google+ = Google nin diğer katagorilere göre ayrı bir yerinin var olduğunu düşünüyorum.Popülaritesini kaybetmeyen yegane sitedir.İstediğiniz şeyi arama motorundan bulabiliyorsunuz ve en yeni veya tarihin gizliliğinde kalan tüm olayları haberleri aklınıza ne gelirse yazıp öğrenebiliyorsunuz.Googlenin ayrı bir yeri var ve başlı başına mega bir sitedir.

Oyum google ' ye:)

Googlede hertürlü araştırmayı ve son çıkan haberleri alabiliyorum oyum google ' ye. :)

Hiçbiri :) facebook twitter gibi yerler artık çoluk çocuk kaynıyor hayır tabikide bu normal bir durum hatta iyi birşey ama maalesef türkçeyi rezil eden insanlar var bunlara emo deniyor bu yüzden facebook hesabımı dondurdum çünkü böyle kişileri görmeye dayanamıyorum hatta çeviri siteleri bile var :)

Malesef Türkler'in eline geçen her şey mahvoluyor :/

Geri