Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Söylediklerinizi dikkate aldım ve yeni su seviyem

pelinyildiz

Bronz 4 Üye
http://www.vikipic.com/images/126Foto_raf3347.jpg
işte yeni su seviyesi.yüzecek alanları da genişledi.fikir veren herkese teşekkürler

Cvp: Söylediklerinizi dikkate aldım ve yeni su seviyem

Tebrik ederim çok güzel olmuş böyle. akvaryumunuza ısıtıcıda alsanız Daha iyi ve kullanışlı olacak.

Tebrikler. Kupalar da renk katmış :) Kuru alan için lambada çok iyi konumda. Son olarak bir ısıtıcı alın. Su sıcaklığı 26-28 arası olsun. Böylece yaşamaları için elzem olanları yapmış olacaksınız.

:D en kısa zamanda almaya çalışıcam

Yüzme alanları daralmış, size diğer konuda verdiğim örnekleri yapmanızı tavsiye ediyorum.

Hayır diğer fotoğrafta yüzme alanları tam olarak gözükmüyor yüzme alanları genişledi.

Ben konuda ki mesajları temizledikçe tartışma ortamı yeniden oluşturuluyor.
Konuyu dağıtmadan devam edin lütfen.

Eskisinden iyi olmuş ama daha iyi çözümler bulabilirsiniz.Kaplumbağanın yüzebileceği alanı dahada genişlet.çubuk şeklinde herhangi bir cisimden kuru alanına ayak yapmalısın ..iskele tarzı..

Ve bu dandik kuru alanı aldım ve kulanacağım diye bir kısıtlama getirme kendine.Daha az yer kaplayan bir kuru alan yapabilirsin.İyi günler..

Çay ya da rakı bardağı kullanırsan altını mağara gibi de kullanıyorlar. Ben kendim 3 ay bu şekilde kullandım. Ömür ve Umut Bey'e katılıyorum. Eğer bardaklara oturmuyor diyorsan bir parça cam ya da suda bozulmayacak plaka üzerine oturtabilirsin.

mailto:/albums/vv130/eminemre/Red%20Eared%20Slider/IMG_7326.jpg

Bence gayet güzel bir akvaryum olmuş tebrik ederim daha küçük oldukları için onlar için ideal güzel renkli bir akvaryum yapmışsın :133:

Çok mantıklı bir seçim. Hatta biraz daha yükseltebilirsin suyu bana göre. Harika tırmanıcılar, rahat bir şekilde kuru alanına çıkacaktır ki kuru alanında tırmanmak için gayet müsait :)

Bence bu kaya yerine strafor gibi malzeme kullanarak daha az yer kaplayan bir kuru alan yaparsan daha iyi olur .

Akvaryumunuzu büyültmeyi düşünüyormusunuz ? çok küçük

Geri