Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

su düzenleyici deep-fix

EMRE1991

SKF Delisi
bu gün su düzenleyici deep-fix aqua-fix akvaryumlar için su düzenleyici 375 tl için üstünde bu yazıyor yanlız ben şunu öğrenmek istiyorum içinde kullanım talimatları çıkmadı 30 lt akvaryum için kaç damla kullanmam lazım

Cvp: su düzenleyici deep-fix

Ürünün kendi sitesinde de belirtilmemiş. Bence mail atıp iletişime geçin.

evet kendi sitesinde bende bulamadım mail atıp bakıcam eğer kullanan bilen varsa diye konu actım

Normalde 10 litreye 2 damla oluyor su düzenleyiciler. Ama deep fix marka su düzenleyici kullanan herkes hiç memnun olmadığını belirtmiş. Ayrıca kullanım talimatının olmamasıda çok ilginç. Eğer ürünü açmadıysanız SERA AQUATAN ile değiştirin derim ben.

:D bende son kullanma tarihi geçmiş diye geri götürdüm :D şimdi geldim sera aquatan aldım peki onu nasıl kullancam ve bunun son kullanma tarihi yazmıyor hiç biryerinde tamamı ingilizce

Bende var hiç memnun değilim hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum şu elimdeki vitaminle,deep fix mavi damla bitsin en kalitelisini alcam ikisininde yani sera.

Sera aquatan su değişimlerinde veya yeni kurulan tanklarda 20litreye 5 ml şeklinde kullanılması öneriliyor.

20 litreye 5 ml derken 1 damlamı oluyor yani ?

Geri