Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Öncelikle geçmiş olsun hangi ildeydiniz acabaKızımın sağlık sorunu nedeniyle almış olduğumuz Kamplumbağı elden çıkarmak istiyorum. Konu ile İlgilenen var mı?
İstanbulBen istiyorum acaba yeriniz nerde
İstanbulÖncelikle geçmiş olsun hangi ildeydiniz acaba
İletişim bilginizi yazar mısınız?İstanbul
Ben sahiplenmek isterim ama size nasıl ulaşabilirimİstanbul
[email protected]İletişim bilginizi yazar mısınız?
Mail attım ama dönmediniz.
Merhaba, Ankarada olan varsa benim de sahiplendirmek istediğim bir kaplumbagam varMail attım ama dönmediniz.
Merhaba, Ankarada olan varsa benim de sahiplendirmek istediğim bir kaplumbagam vamer
Merhaba, Ankarada olan varsa benim de sahiplendirmek istediğim bir kaplumbagam var
Merhaba suradan banuserimcankaya ig ulasabilir misinizMerhaba ankaradayım ben sahiplenmek isterim
Merhaba! Kaplumbaga duruyomu
Hala sahiplenilmediyse ben alabilir miyim?Kızımın sağlık sorunu nedeniyle almış olduğumuz Kamplumbağı elden çıkarmak istiyorum. Konu ile İlgilenen var mı?
Ben alabilirim yavru kaplumbagamiKızımın sağlık sorunu nedeniyle almış olduğumuz Kamplumbağı elden çıkarmak istiyorum. Konu ile İlgilenen var mı?