Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağaları

BEC

Gümüş 5 Üye
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Merhaba arkadaşlar,[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Red Eared Slider (0.1.2)[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Cumberland Slider (0.0.1)[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Caspian Pond Turtle (1.0.4)[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Razorback Musk (1.1.0)[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Spiny Softshell (0.0.1)[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Koleksiyonumdaki kaplumbağaları[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]www.mebatropik.com[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] adlı sitemden canlılar başlığı altından güvenle satın alabilirsiniz. Fiyatlar çok çok uygun tutuldu. Tür değiştireceğim için böyle bir karar aldım.[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Cinsiyet tercihleri ve fotoğraf için [/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]0505 5372016[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ya * tan ulaşabilirsiniz. Elden teslim almak isterseniz yanında akvaryumları ile vereceğim. Türkiye'de her yere özenle kargolanır.[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=x-large][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Dilerseniz IBAN ile EFT veya havale de yapabilirsiniz. Siteden de alabilirsiniz tercih sizin  :smile:  [/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hesap bilgileri için telefonuma mesaj atınız.[/font]
[/font][/size]

Cvp: Su kaplumbağaları

Nerden nereye kargolayacaksiniz uzak mesafede yazik olur hayvanlara

İstanbul'dan tüm Türkiye'ye

Endişeniz olmasın daha önce bir çok kez kargo ile sürüngen aldım ve gönderdim. Zaten ülkemize geldikleri yola nazaran 1 günlük kargo işlemi onları yormayacaktır. Hava alan özel kutular ile yazın soğutma kışın ısıtma pedleri ile gönderiyorum. Güvenle alabilirsiniz. Bu koleksiyondaki 6 kaplumbağa bana da kargo ile geldi örneğin. Herşeyden önce ben de sizin gibi canlılarımızın iyiliğini düşünüyorum :)

Razorback çifti satıldı. Diğerleri için güncel.

Razorbackler sahibine ulaştı. Diğerleri ile devam.

Caspian Pond Turtle
Cumberland

bulunuyor mu hala

Geri