Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağalarım için ekipman önerisi

Önerileriniz için teşekkür ederim ben de aynısını yapacağım.

Akvaryum geldikten sonra net ölçülerini alıp öyle temin edecegim. Öncelikli olarak akvaryum ısıtıcısı almayı düşünüyorum. Öğrenci olduğum için maalesef alacağım şeyleri dönemlere yaymak zorundayim

Akvaryum geldikten sonra net ölçülerini alıp öyle temin edecegim. Öncelikli olarak akvaryum ısıtıcısı almayı düşünüyorum. Öğrenci olduğum için maalesef alacağım şeyleri dönemlere yaymak zorundayim
Anladım. Ekipman satın almadan önce foruma danışın muhakkak. Hem paranız ziyan olmasın, hem de doğru ürünü kullanın. Ben iki ay öncesine kadar kaplumbağalarla ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Forum sayesinde onlarca yeni şey öğrendim. Bilhassa Cem Beyin her tavsiyesine uyun derim.

Uygun kullanilack bişey derseniz tetra ht serisi derim Atlantik smart vs bu markalar en dip markalar verdiğiniz paraya yazık ama bu akvaryuma tetra ht 50 uygun olur

Geri