Güle güle kullanın.Elinize sağlık. Ben de buna benzer bir filtre yaptım. İki aydır kullanıyorum, çok memnunum.
Umarım sızıntı yaşamayız
Bu iş hastalık gibi gözüküyor.
Yakında damacanaya geçeriz

Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Güle güle kullanın.Elinize sağlık. Ben de buna benzer bir filtre yaptım. İki aydır kullanıyorum, çok memnunum.
Teşekkürler. Ben tepe filtre şeklinde yaptım. Kabın içinde basınç olmadığı için sızma ihtimali yok. Tıkanma ihtimaline karşı da ikinci bir dönüş hattı yaptım. İleride damacana değil ama kapsamlı bir sump yapmayı düşünüyorum.Güle güle kullanın.
Umarım sızıntı yaşamayız
Bu iş hastalık gibi gözüküyor.
Yakında damacanaya geçeriz![]()
Bir görseli veya videosu var mı acaba sizin çalışmanıza benzer? Bir göz atayım. Risksiz bir sistemse ona geçeyimTeşekkürler. Ben tepe filtre şeklinde yaptım. Kabın içinde basınç olmadığı için sızma ihtimali yok. Tıkanma ihtimaline karşı da ikinci bir dönüş hattı yaptım. İleride damacana değil ama kapsamlı bir sump yapmayı düşünüyorum.