Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum (izmir)

emrebegen

Bronz 3 Üye
yaklaşık 12cm kabuk boyunda su kaplumbağası besliyoum. 1 adet erkek kaplumbağam ve 230l akvaryumum var . 1 adet kabuk boyu 8-12cm olan su kaplumbağası sahiplenmek isiyorum, tüm imkanlarım mevcuttur, uvb ,ısıtıcı,dışfiltre,iç filtre,kuru alan v.s . dişi olursa daha iyi olur,

kapluşum dişiymiş, şimdi cinsiyet sayfasından baktım. . erkek öncelikli o zaman :)
Birde birbirlerine saldırma oluyormu acaba, sonucta yetişkinen alacağım korkmuyor da değilim.

Boyle bir konu vardi ama isinize yarar mi bilmem..

sukaplumbagasi.com/forum/Konu-3-olgun-kaplumbaga-sahiplendirme.html

Keske heerkes sahiplendirme konusunu acarken sizin gibi il belirtse.Belki de uyan ilanlar var ama tek tek bakmak zor oluyor.

Konu sahibi benim :) Amasya da yaşıyorum kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Dediğim kaplumbağalar hala pet shopta mesafe biraz uzak ama, almak isterseniz otobüsle yollayabilirim direk gidiş varsa eğer.

Erkek erkeğe olacağından daha az olur dişi erkek beraberliği ama su kapasitesi iyi silis Kum mango kökü tarzı stres azaltıcı şeyler kavgaları engelleyebilir

Bu hayvanların kavga etme ihtimali bence o kadar çok değil. Belki en basta alışmada problem olabilir ama emin ol erkek-disi den daha az problem yaşarsınız.

mailto:/forum/Konu-kirmizi-yanakli-su-kaplumbagasi-sahiplenmek-istiyorum--12052.html

Bu konuya da İzmir'den yorum yazmis biri var.

Geri