Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum

Merhaba 2 adet su kaplumbagamiz ve bir akvaryumlari var sahiplendirmek istiyoruz zamanimiz olmadigi icin ilgilenemiyoruz ve bu bizi cok uzuyor.duzgun ilgilenebilecek bir aileleri olmasini com isteriz Silivrideyiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba 2 adet su kaplumbagamiz ve bir akvaryumlari bar sahiplendirmek istiyoruz zamanimiz olmadigi icin ilgilenemiyoruz ve bu bizi cok uzuyor.duzgun ilgilenebilecek bir aileleri olmasini com isteriz Silivrideyiz
Bana uzak ne yazıkki yoksa alırdım :(

Merhaba 2 adet su kaplumbagamiz ve bir akvaryumlari bar sahiplendirmek istiyoruz zamanimiz olmadigi icin ilgilenemiyoruz ve bu bizi cok uzuyor.duzgun ilgilenebilecek bir aileleri olmasini com isteriz Silivrideyiz
Merhaba, oğlum ile beraber ilgileneceğimiz su kaplumbağasi sahiplenmek istiyoruz. Küçükçekmece deyiz. Henüz daha sahiplenen yok ise [email protected] adresinden iletişime geçebilir misiniz? Teşekkürler

Geri