Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum

Merhaba. Kırmızı yanaklı su kaplumbağası geniş yüzme alanı ve ısıtıcı ekipmanlara ihtiyaç duyar. 120cm*60cm*60h bir akvaryum kuru alanı ile birlikte yeterli olur. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası gibi ekipmanlarda şarttır. Sahiplenmeden önce yuvayı kurmanız daha iyi olur.

Merhaba. Kırmızı yanaklı su kaplumbağası geniş yüzme alanı ve ısıtıcı ekipmanlara ihtiyaç duyar. 120cm*60cm*60h bir akvaryum kuru alanı ile birlikte yeterli olur. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası gibi ekipmanlarda şarttır. Sahiplenmeden önce yuvayı kurmanız daha iyi olur.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hepsini araştırdım,onun da iyi bir hayat yaşamasını isterim bu yüzden daha iyi bi yaşam alanı sunmak isterim

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hepsini araştırdım,onun da iyi bir hayat yaşamasını isterim bu yüzden daha iyi bi yaşam alanı sunmak isterim
Sahipleneceğiniz hayvana iyi şartlar sunmak istemeniz çok güzel. Diğer siteler, veterinerler, petshoplarda çok fazla bilgi kirliliği var. Kaplumbağa hakkında tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

Geri