Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum.

Serapk

Bronz 4 Üye
Merhaba ,

Daha önce su kaplumbağası baktım ve sahiplenmek istiyorum. Bir ya da iki tane sahiplenebilirim . İstanbul içi elden alabilirim.

Serap Hanım merhabalar.

Ben bilgisizce su kaplumbağası alanlardanım. Aralık 30'da falan aldım sanırım. Yemek yemeyince internetten bilgi arayışıyla bu siteyi buldum. Ancak ondan sonra bilgi sahibi olup, yüzme alanı ve kuru alan yaptım kendimce. İki kaplumağam var biri Tosbik biri isimsiz*.

3 hafta önce İsimsiz* hastalandı. Burada Cem Bey'in verdiği bilgiler ile antibiyotik göz damlası ve vitamin ile tedavi etmeye çalışıyorum. Ama bir gün gelip kendiğinden yem yeme hariç iyiye gidiş göremedim. O gün yiyince iyileşiyor sandım ama daha sonra tekrar yemedi. Daha kötü de olmadı. Benden daha iyi bakacak, iyi edecek 'tecrübeli bir kaplumbağa sever' arayışına girdim. İlan açmadan sizi gördüm yazdım.

Tosbik gayet iyi çok enerjik onda bir sorun yok. Yem yeme ve balerin pozisyonu vs gibi verilerle sağlıklı ve mutlu olduğunu görüyorum.

İkisini de sahiplendirmek istiyorum. (Benden daha iyi bakabilecek biri olması şart, yoksa benim gibi bilgisizce isteyen çok.)

Kocaeli'nde ikamet ediyorum. Bayramda İstanbul'a geleceğim. Size getirebilirim, iki taraf için de uygunsa.

*İsimsiz olmasının sebebi, ikinciyi yeğenime doğum günü hediyesi olarak almıştım. Baktım öyle bakımı japon balığı gibi bir şey değil. O yüzden veremedim. Ölür hayvancağız, üzülür çocuk da. Mutlu edeyim derken, mutsuz ederim diye aldığımı bile söyleyemedim.

Merhaba şimdi gördüm mesajınızı . Hala sahiplenmedim bayramda uygun olduğunuz zaman da sahiplenebilirim . Elimden geleni yaparım

Serap hanım iyi akşamlar, eski kaplumbağanızdan kalan ekipman var mı ben cam akvaryum alamamıştım. Şeffaf leğeni akvaryum haline getirdim size fotoğraf yollayabilirim.

Geri