Merhaba, iki tane su kaplumbağam var. Fakat biri hastalandı. Başlarda kış uykusuna yattığını düşündüğüm kaplumbağanın daha sonralarda internetten araştırdığım kadarıyla cigerlerinde ve kabuğunda sorun olduğunu öğrendim. Ben ikisini birbirine arkadaş olsunlar diye almıştım. Ki öylede oldu. Bu hastalıklı süreçte hasta olan sürekli diğerinin üzerine çıkıyor o ona yardım ediyor. Pet shopa versem belki ayrı olarak satılırlar. Buna gönlüm el vermez. Ben akvaryumu ısıtıcısı olan ve gerçekten seven birine hediye etmek istiyorum. İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. İlgilenen kişiler irtibata geçerse çok sevinirim.
Ya da bana yardımcı olabilir misiniz? Bu hayvanların mutlu bir ortamda yaşaması için neler yapabilirim. Hasta olanın sağlığına kavuşması için ne gibi bir yol izlemem gerek. Küçücük bir kabın içinde onları görmek gerçekten üzüyor beni :breh:
Ya da bana yardımcı olabilir misiniz? Bu hayvanların mutlu bir ortamda yaşaması için neler yapabilirim. Hasta olanın sağlığına kavuşması için ne gibi bir yol izlemem gerek. Küçücük bir kabın içinde onları görmek gerçekten üzüyor beni :breh: