Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Acill

oyrox

Yeni Üye
Katılım
6 Haz 2023
Mesajlar
1
Su kaplumbağam depremden önce akvaryumdaydı hastalıksız yaşıyordu depremde onu yanıma aldım küçük bir kapta yaşadı 3 ay boyunca önceki akvaryum kırılmıştı 2.depremde sonradan yeni akvaryum bulduk sadece su motoru vardı o kapta kaldığı sürece gözleri kapandı yemek yememeye başladı durgunluk vardı akvaryuma yeniden koyunca devam etti şimdi yine durgun ağzını açıp duruyor veterinere götürmek istiyorum ama heryer kapalı nasıl kurtarabilirim onu?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Su kaplumağam depremden önce alvaryumdaydı hastalıksız yaşıyordu depremde onu yanıma aldım küçük bir kabda yaşadı 3 ay boyunca önceki akvartum kırılmıştı 2.depremde sonradan yeni akvaryum bulduk sadece su motoru vardı o kabda kaldöğı sürece gözleri kapandı yemek yememeye başladı durgunluk vardı akvaryuma yeniden koyunca devam etti şimdi yine durgun ağzını açıp duruyor veterinere götürmek istiyorum ama heryer kapalı nasıl kurtarabilirim onu
Şuan akvaryumdaysa su ısıtıcısı yoksa temin edin su derecesini 28 derece olarak ayarlayın. Kuru alana çıkınca usutmemesi icin halojen 52W ampul alin kuru alanı ısıtır. Ağzını acip durmasi yemek yememesi akciğer enfeksiyonu belirtisi. Öncelikle su isisini 28 kuru alan derecesini 32 dereceye getirin. İlac kullanımı konusunda moderatorler yardımcı olacaktır.
 
En kısa surede su ısıtıcısı ve ısıtıcı lambayı alın hayvan belliki hasta kurtarmak için geç kalmayalım. Eczaneden genta göz damlası alın. Kullanmadan once nasil kullanılacağını öğrenin. Kullanımı hakkında moderatorler bilgi verecektir.
 
Hayvanın kabuk boyu kaç cm?

Hayvana verdiğiniz yemler neler?

Hayvanın gözlerinin resmini mutlaka atın.

Su ısıtıcısı ve ısıtma lambanız yoksa bir an önce temin edin.

Isıtma lambasıyla alakalı bu konudan bilgi alabilirsiniz :

Eczaneden genta bulamazsanız gentagut göz damlası alın. Hayvanın kabuk boyunu söyleyin ona göre dozajı ayarlayalım.

Petshop ya da internetten deep fix reptivit vitamin damla sipariş edin . 1 hafta boyunca her gün ağzına 1 damla damlatın. Eğer ağzını açmazsa hayvanı dik tutup ruj sürermiş gibi 2 damla damlatın.
 
  • Beğen
Tepkiler: cem
Geri
Üst