Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağasıyla hangi hayvanlar yaşar?

Cvp: Su kaplumbağasıyla hangi hayvanlar yaşar?

Bende 40 lık akvaryum var içinde kaplumbaga semender balık vatos ve salyangoz var yaptıgım cılgınlık benım su ana kadar yasıyorlar ama cıkaracam

Benım bildigim gözlemledgım salyangoz vatos ve semender de sıkıntı cıkmadıgı ama balıgı bılemem

aslında çöpçüm vardı öldü geçenlerde vatoz veya semender düşünüyodum. şimdi salyangozda girdi içine.. tam bilgi almadan denemeyeceğim ama.

Kaplumbaganızın tek bakılması daha dogru olur, malesef kaplumbagalar balıkları yiyebiliyorlar

Ben 1 tane vatoz besliyorum yaklaşık 4 5 cm kadar kaplumbağalarla beraber ilk koyduğumda akvaryuma biraz kovalıyorlardi ama şimdi bakmıyorlar bile vatoz a isteseler yiyebilirler ama yinede her kaplumbaga aynı olmuyor malesef sizinkiler zarar verebilir balığa

Su kaplumbagasiyla birlikte su kaplumbagasi bile zor yasar :D Akvaryum büyük olmali küçük oldugu takdirde önüne gelen herseyi yerler. Hem Tavsiye edilmiyor çünkü ileride tartisma oluyor veya yanina bir baska su hayvani koydugunda kaplumbaga veya koydugun hayvan rahatsiz ederse ayirmak zorunda kalirsin, simdi evinde yedek akvaryumla duran pek yoktur ne olur ne olmaz diye. O yüzden bir tek kaplumbaga yeterlidir.

Geri