Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su seviyesi

ecemkoten

Bordo Bereli
Akvaryumun su seviyesini gittikçe yükseltiyorum :D
Su seviyesinin bu kadar fazla olması sorun olur mu ?
Bide akvaryumum nasıl :) Ufak tefek şeyler ekledim :)

mailto:/img402/4885/img5555yd.jpg

Cvp: Su seviyesi

akvaryumuna kuru alan eklemelisin yada her gün küçük bir kaba koyup onu güneşlendirmelisin

Su sevıyesı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi .. bana sorarsanız ki nacizane fıkrım içerisindeki plastik bitkileri ve kayaları kaldırıp ince bir kum ekleseniz canlarınız daha rahat olurlar Ve akvaryumuz daha şık görünür diye düşünüyorum ben :)

sude turtle bank var dikkat et

ayrıca sude kuru alansız olmaz yadası yok :) yanlış yönlendirmeyelım ,unutmakı bu sıteye bılgısı olmayan arkadaşlarımız da giriyor

sude özkan' Alıntı:
akvaryumuna kuru alan eklemelisin yada her gün küçük bir kaba koyup onu güneşlendirmelisin

kuru alan var sağ üst köşeye bakarsanız turtle bankı görebilirsiniz.

BatuhanDem' Alıntı:
Su sevıyesı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi .. bana sorarsanız ki nacizane fıkrım içerisindeki plastik bitkileri ve kayaları kaldırıp ince bir kum ekleseniz canlarınız daha rahat olurlar Ve akvaryumuz daha şık görünür diye düşünüyorum ben :)

sude turtle bank var dikkat et

bitkilerden vazgeçemem çok şekerler :D :D ama kayaları kaldırıp kum almayı düşünüyorum :) sizin akvaryumunuzun kumunu çok beğendim ben :) yarın akşam dışarı çıktığımda kum alıcam :) tavsiye için teşekkür ederim

1 - 2 mm tercih edersenız kaplumbağanız ıcın daha ıyı olur ve hoş görünüyor gerçekten :)

Dikkat edin kuru alan eklemelısın yada .... yani bu işin yadası yok :D :)

BatuhanDem' Alıntı:
1 - 2 mm tercih edersenız kaplumbağanız ıcın daha ıyı olur ve hoş görünüyor gerçekten :)

peki şu büyük çakıl taşları mı daha hoş durur ince kum şeklindekiler mi ?

sude özkan' Alıntı:
kaplumbağa güneşlenmezse kabuğu yumuşayabilir

sude hanım hala görmediniz sanırım kuru alanım ve lambası var.

Valla tercihi size kalmış fakat ben kumu tercıh edın derım çunku çakıl taşları yosun bağlıyor ve kötü goruntu oluyor temızlemesı de zor oluyor kullandığım ıcın bılıyorum

sude hanım hala görmediniz sanırım kuru alanım ve lambası var.
[/quote]

görmeden önce yazmışım tamam mı? su konuyu kapatalım artık isterseniz...

BatuhanDem' Alıntı:

Dikkat edin kuru alan eklemelısın yada .... yani bu işin yadası yok :D :)

anlaşıldı sizin derdiniz kaplumbağalar değil kafa tutacak birini bulmak

Lütfen kelimeleri daha dikkatli yazın/alcatraz

EStafurullah hanımefendi :( Yanlış anladınız beni çok özür dilerim yanlış anlattım kendimi tatlı tatlı konuşuyoruz biz lütfen eleştiri olarka algılamayın :(

Yanlış bir ifade kullandınız bende bunu düzelttim, neyse siz bilirsiniz iyi günler.

''anlaşıldı sizin derdiniz kaplumbağalar değil kafa tutacak birini bulmak ''

Bu ifadeniz beni çok kırdı gerçekten .. neyse ben sizinde özür dilemenizi beklerdim fakat dilemediniz tabi bu sizin bileceğiniz birşey.

Tamam ozaman sorun kalmamıştır , bende özür dilerim cümlelerimi eleştiri olark algıladığınız için :)

Akvaryumun içindeki buyuk süs taşın yüksekliği nedir?

Geri