Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su seviyesi

ata12

Altın 1 Üye
15 litrelık plastık kap aldım herşeyını tamamladım ısıtıcı fıltredır bugunde (çarşamba) 2 tane çok yavru kaplumbağa aldım biri dişi biri erkek fakat suyu full doldurdum fakat kuru alanın altında duruyorlar bogulur dıye suyu iki parmak a düşürdüm filtreyi yatırdım şimdi ısıtıcının dibin yüzüp duruyolar . ne yapayım suyu dolduruyummu tekrar

Cvp: yardım edin

İstediginiz kadar arttirabilirsin derin su onun icin daha iyi yavruyken kaslarinin gelismesi lazm ve merak etmeyin bogulmazlar :)

Isıtıcının yanında duruyorlarsa belki suyunuz soğuktur belkide hasta olabilir ler ama eğer sağlıklılarsa ve su soğuk değilse herhabgi bir problemleri yoksa alışma sürecindedirler ve suyu istediğiniz kadar artırın boğulmazlar ( tabi sağlıklılar ise)

kuru alanın altında ıstıcı . aldıgım zaman adam 60 lıtrelık akvaryumda ıstıcısız 3 parmak kadar suda beslıyodu . kapluşlarım ısıtcın yanında duruyolar hep ve akvaryum yosunuda var ıkı tane . fotograf cekeyım hemen koyayım arkadslar

RE: yardım edin

Suyu arttirin ve her basliginizda petshopta en ufak bilgisi olmayan man kafalari ornek gostermeyin.
Burada hepimiz ayni seyi savunurken gidip onun dediklerini sorguluyorsunuz.

Ayrica yavru olduklari icin disi mi erkek mi suanda kan testi yaptirmadan ASLA bilemezsiniz.

Ecem' e ve diğer arkadaşlara katılıyorum. Önerilerini dikkate alıp bir süre alışmaları için zaman tanıyın. Bakalım bir hafta içinde neler değişecek.

Geri