Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sübye kemiği

ata12

Altın 1 Üye
evet arkadaslar konumus sübye kemigi (gaga taşı) cogunuz buna mürkkep balıgı diyor kimisi de ahtapot ama bunlar yanlış resminide koyucam bu hayvanın kemıgı gaga taşıdır
ismide sübye

mailto:/2870utj.jpg

Cvp: sübye kemiği

ata bey siz bilimselini araştırdınız pet shoplarda sübye kemiği , ahtapot kemiği , mürekkep balığı kemiği ve gaga taşı olarak geçiyor .

onarın hepsi yalan esas sübye kemğidir

anlatamadım galiba sizin ki bilimsel adı benim dediklerim pet shop larda geçen adı ben gidip pet shop a sübye kemiği istiyorum dersem adam bana bakar bu ne diyor diye....

Arkadaşlar ahtapot ve mürekkep balığı tabiki farklı canlıdır. Pet shop ahtapot kemiği derse cahillik etmiş olur.

Ancak sübye (SEPIA OFFICINALIS) kemiği ile mürekkep balığı kemiği aynı canlıdan alınır. Yanı mürekkep balığının bir adıda adı sübyedir. Mürekkep balığı değildir ifadesi tamamen yanlıştır.

Geri