Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Süleman'a Bayramlık :)

meritiko

As 3 Üye
Her bayram olduğu gibi bu bayramda Süleman'a bayramlık hediye almak istiyorum.Geçen ki Ramazan Bayramında ona kaliteli yemler,karides ve dip kumu almıştım :).Bu bayram imkanım biraz daha fazla.Acaba daha geniş yeni bir akvaryum mu alsam? Sizin fikrinizi alabilir miyim? :)

"Konu sohbet kategorisine taşındı."

Cvp: Süleman'a Bayramlık :)

Akvaryumunuz küçükse daha geniş bir akvaryum almanız sülüman için harika bir hediye olacaktır :)

Hiç durmayın, direkt akvaryum alın. En büyük bayram Süleman'a olacak desenize :)

Akvaryumu alacağım fakat akvaryumu koyucak bir yer ayarlamaya çalışıyorum şu anda :) Büyük bir avkaryum alacağımdan dolayı geniş bir yer lazım :) Büyük bir akvaryum alıp geniş bir kuru alan yapacağım :)

En iyisini yaparsınız şimdiden hayırlı olsun :)

Büyük bi akvarym gerçekten güzel bi hediye çok sanslı kaplumbağalar :)

Tamam o zaman büyük bir akvaryumu hak etti :)

Arkadaşlar birde şöyle bir fikrim var.Eğer yeni bir akvaryum alırsam.Diğer akvaryumumda bir kaplumbağa daha beslesem nasıl olur?

Bence olmaz. Sonra o kaplumbağa da büyüdüğünde iyice büyük bir tank gerekecek. Size ve kaplumbağanıza iyi bayramlar :)

Diğer akvaryumu balık için kullanabilirsiniz; ya da çok büyük değilse alacağınız akvaryuma asma kat yapabilirsiniz :)

Geri