Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sümüğümsü Şeyler

kapluklar

Yeni Üye
Arkadaşlar kaplumbagamın agzının iki kenarında köpeüklü sümük gibi şeyler var..Sizce nedendir???Nasıl çözümleyebilirim???Kabukda degistiriyor onunla alakası varmıdır??

NOT**fotograf kotmak isterdim ancak o kdar yakından net cekecek bir makinem malesef yok..

Deri değiştiriyor olabilir.Gördüğünüz şeylerde deri parçalarıdır...

Bence Deri Parçaları... Ama köpük çıkarma gibi bir durum varsa iş ciddileşir...

Daha önce benim kapluş açlık dansı yaparken cama ağzı deyince salyamsı birşey olduğunu farkettim. İnceleyince deri parçası olduğunu gördüm. Sizinkide böyle birşey olabilir ama ağzından hava kabarcığı çıkarması çoğunlukla üşütme belirtisi olabiliyor. Başka belirtiler olup olmadığını gözlemleyin...

ısıtıcı kullanıyormusunuz?kullanmıyorsanız üşütme durumu olabilir...

ısıtıcı kullanıyorum .zaten su sıralar kabuk attığı için hep kuru alanda ondan dolayı cıkan köpükler hemen belli oluyor...su sıralar cıkammaya basladı umarım böle devam eder...

Geri