Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

suyun uzerine cikamiyor

aylin35

Bronz 5 Üye
Suyun uzerine cikmakta gucluk cekiyor sanki cirpiniyo onceden boyle bi sorun yoktu yeni oldu biyerden tutununca rahatliyor yemesinde bi problem yok suyu 28 dereceydi ama artik 30 31 derece olmasina dikkat ediyorum isiyici lambasi acik ve duzenli olarak saat 3 den 6 ya kadar guneslendiriyorum neden boyle bi sorun yasiyor simdi

Cvp: suyun uzerine cikamiyor

kaplumbağanız kaç cm ? cinsiyeti ?

Kapugu 5 cm cinsiyeti daha ufak oldugundan belli degil

Yanlis bakim.
Neden 30-31 derece su ? 28 derece idealken neden sicakligi yukseltiyorsunuz ? Hasta mi ?

Gunde 3 saat guneslendirme cok fazla heleki yavru kaplumbaga icin eziyet. Gunde 1 saat guneslendirin.

Cirpinmasi yuzmeyi tam olarak cozdugunde duzelecek. Yavru daha zorlanmasi cok normal.

Hasta oldugu icin sicak tutuyorum suyu hapsurdugunu duydum golge alani ve suyu oldugu icin 3 saat guneslendiriyorum onceden boyle bi sorun yoktu diye belirttim sonradanmi unuttu yuzmeyi ?

Geri