Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tavsiye ediyorum/AmazonPetCenter ve AtakanPetShop

asliaral

Bordo Bereli
Dun, AmazonPetCenter'dan siparis verdim.Bugun saat 12'de ulasti. 50 lira uzerinde, kargo ucreti almiyorlar. Cem Bey'in onerdigi alternatif markadan urunleri, epey uyguna aldim. Prodac Zeolite 700 Gr 12,74 ve Prodac No Phosphates 200 Ml 28,42 Lira. Ek olarak cok cuzi bir nakit odeme indirimi de var ancak ben kk fiyatlarini yazdim. Tek sorun, yanlislikla alici odemeli kargi yapmislardi.Ancak onu, siparisi gonderdiklerini maille bildirdikleri an, kargo bilgilerinde farkettim ve ayni gun duzeltmesini yaptilar.Bugun gelen kargo elemani, zaten konuyu biliyordu. Farkli urunlere ihtiyacim olmadigindan, tum urunlere bakmadim.Ancak bu urunlerden, ozellikle Zeoliti hicbir yerde bu kadar uyguna bulamadim.Sadece n11'de 10 kusure 1 adet var.Onda da kargo parasi var. Toplu alisveris ile kargoyu odememe gibi bir imkanlari da yok.Muhtemelen 1 adet diye,o fiyata inmisler.

Diger magaza, AtakanPetShop'un ise, gittigidiyor'daki ilanlarina bakarsaniz,Tetra Reptomin 1000 ml 39 lira ve 2018 tarihli olarak geldi.Bulabildigim en ucuz Tetra bu idi. (Sera Vital de aldim.Vital'in de tarihi ayni ancak fiyati 47,50.Onun, daha ucuzu var mi bilemiyorum).Bu dukkan da, soz verdigi gun kargoyu cikardi.

Siz de; benzer ornekler varsa paylasirsiniz.

Cvp: Tavsiye ediyorum/AmazonPetCenter ve AtakanPetShop

Bu firmalar n11'dede var gercekten çoğu firmada olmayan ürünler bu firmalarda bulunuyor. 2 kere alışverişim oldu bir problem çıkmadı.

Atakan petshop istanbulda ben yerini buldum bizzat gidip ordan kendim alıyorum çok çeşit te yem ve Kaplumbağa malzemesi bulunuyor ürünler de uygun tavsiye ediyorum

Aynen, ben de 2 sene once bir kez, bulup gitmistim.Ancak Avcilar bana cok da yakin olmadigi icin,kargo daha uygun oluyor.Zaten genelde toplu alisveris yapiyorum ve kargo ucreti olmuyor.

4 eylül 2015 de aldığım jbl agil için en az 6 aylık olması hakkında msj atmıştım tam 6 aylık göndermiş atakan petshop haliyle yemin bir kısmı çöp oldu

hilalpetshop dan uvb ampul alırken stoğunda kalmamış beni bilgilendirip direk tedarikçiden ampul göndertip kargo gecikmesi yaşatmadı

okyanuspetshop en son dış filtre ve otomatik yemleme cihazı alırken toplamda 150 lira gibi bir miktar tasarruf etmemi sağladı, ayrıca reptomin 300 ml yi 12 lira gibi rakama aldım son kullanma tarihi eylül 2018

okyanus petshop kargo faciam  :D başkasının kargosunu bana yolladı ( kedi kumu ) benim kargo bursaya gitmiş  :D gelmesi 3-4 günü buldu kargo ücretsizdi, bir kerede ücretsiz olması gereken kargoyu bana ödetti arayıp bildirince ürün fiyatından kargo ücreti düşülerek iade yapıldı

Okyanus petshop diğer firmalara göre çok ucuza satıyor ama o kargoları yokmuu, benim kargoyu batmana göndermişti bir keresinde :D ama yinede tercih ederim :D

çok acelesi yoksa kargonun sıkıntı olmuyor birde  beni arayıp acilse hemen yenisini kargolayalım demişti onu atlamışım :D birde aras ile çalışması benim için büyük negatifti şimdi sürat kargoya geçmiş iyi olmuş  :D

nick burns' Alıntı:
çok acelesi yoksa kargonun sıkıntı olmuyor birde  beni arayıp acilse hemen yenisini kargolayalım demişti onu atlamışım :D birde aras ile çalışması benim için büyük negatifti şimdi sürat kargoya geçmiş iyi olmuş  :D

Surat gercekten daha iyi aras'a göre ama aras getirdimi erkenden getiriyor oda ayrı güzelliği tabi getirirse :D

aras habire yan apartmana gidiyor, arıyor zile basıyorum açmıyorsunuz diye, bi kerede sokakta aradı adresi bulamadık diye camdan baktım yine yan apartmanın ordalar  :D :D :D sürat ise bazen 12-13 arası getiriyor bazende 17-19 arası anlayamadım daha dağıtım rotalarını  :D

nick burns' Alıntı:
aras habire yan apartmana gidiyor, arıyor zile basıyorum açmıyorsunuz diye, bi kerede sokakta aradı adresi bulamadık diye camdan baktım yine yan apartmanın ordalar  :D :D :D sürat ise bazen 12-13 arası getiriyor bazende 17-19 arası anlayamadım daha dağıtım rotalarını  :D

Aynen öyle sürat banada genelde 12-13 arası getiriyor bir keresinde 16 da getirmisti. Adam bezmis halde geliyor kapıya şuanda en güler yüzlü gelen yurtiçi kargo onlara az is yukluyorlar herhalde :D

Kutu agirsa,Aras'la mutlaka sikinti yasiyorum.Ama hafifse,hemen getiriyorlar =)

Okyanus dediginiz Avcilar'da ise,bir kez aldim.

onlardaki kafayı bende istiyorum silis kum tesliminde aşağı inip benim teslim alıp yukarı çıkarmam gerekmişti, berra hanım bir konuda tavsiye ettiğiniz prodac ın gammurusu rugafood olanı mı? bende tartafood olanı varda boyları hem küçük hemde akvarumu biraz kirletiyorda

Bugün 8.5 kg vitasand kumum gelicek aras kargo ile genelde cumarteside olsa kargom gelir öğleye kadar bakalım aras napıcak :D

Prodac Nutron Tartafood Big 1200 ml olarak geciyor benimki.Kutuda Big yaziyor mutlaka.

Rugafood'u ilk kez duydum.Baktim simdi.O da mi buyuk acaba ama sanmam.

aras daki kafa kimsede yok bence geçen kargo gelicekti alt kata bırakmış hayır bide alıcı ödemeli komsuya da sersemlik edip sormadım, 2 gün sonra kapı çaldı aras kargo  :D dan eleman gelmiş o kargonun tahsilatına  tanıyoruz artık vs diyip apartmanda ki başka birinin kargosunu da bana bıraktı bekliyorum yakında çizgili pijama ile ölümüne gankayık şeklinde bir giriş  :D

=)))))))))))

Beteri var Gecen, Surat yada Yurtici'ydi.Cep telefonu almisim.Mali degeri yuksek,malum. Dis kapi bir kez caldi.Apartmandan bir kat inip kapiyi acana kadar,baktim adam gidiyor. Dedim nereye,indim hemen,hem de bir kez caldiniz.

Aaa ben gider miyim abla,kosedeki pastaneye birakacaktim diyor. Ya o an hataliydi,mahcup oldu ve sacmaladi.Yada kafayi yemis bunlar.Ayrica o pastaneden de, hayatimda bir kez mi ne alisveris yaptim Burasi köy degil ki,herkes birbirini tanisin.Ben anlamiyorum, baslarina birsey mi gelmiyor da boyle rahat bu kargocular

Bu arada, ayni firmanin Kurtulus Sb.nden 2 kez geldiler,onlar duzgun.Bu gelen Ferikoy'dendi O sube de bize yakin ama daha yakini varken,oraya yollamislar herhalde bilemeyip

Yurtiçi kargodan bende memnunum????hatta kargocuyla akraba olcaz nerdeyse????

Geri