Dun, AmazonPetCenter'dan siparis verdim.Bugun saat 12'de ulasti. 50 lira uzerinde, kargo ucreti almiyorlar. Cem Bey'in onerdigi alternatif markadan urunleri, epey uyguna aldim. Prodac Zeolite 700 Gr 12,74 ve Prodac No Phosphates 200 Ml 28,42 Lira. Ek olarak cok cuzi bir nakit odeme indirimi de var ancak ben kk fiyatlarini yazdim. Tek sorun, yanlislikla alici odemeli kargi yapmislardi.Ancak onu, siparisi gonderdiklerini maille bildirdikleri an, kargo bilgilerinde farkettim ve ayni gun duzeltmesini yaptilar.Bugun gelen kargo elemani, zaten konuyu biliyordu. Farkli urunlere ihtiyacim olmadigindan, tum urunlere bakmadim.Ancak bu urunlerden, ozellikle Zeoliti hicbir yerde bu kadar uyguna bulamadim.Sadece n11'de 10 kusure 1 adet var.Onda da kargo parasi var. Toplu alisveris ile kargoyu odememe gibi bir imkanlari da yok.Muhtemelen 1 adet diye,o fiyata inmisler.
Diger magaza, AtakanPetShop'un ise, gittigidiyor'daki ilanlarina bakarsaniz,Tetra Reptomin 1000 ml 39 lira ve 2018 tarihli olarak geldi.Bulabildigim en ucuz Tetra bu idi. (Sera Vital de aldim.Vital'in de tarihi ayni ancak fiyati 47,50.Onun, daha ucuzu var mi bilemiyorum).Bu dukkan da, soz verdigi gun kargoyu cikardi.
Siz de; benzer ornekler varsa paylasirsiniz.
Diger magaza, AtakanPetShop'un ise, gittigidiyor'daki ilanlarina bakarsaniz,Tetra Reptomin 1000 ml 39 lira ve 2018 tarihli olarak geldi.Bulabildigim en ucuz Tetra bu idi. (Sera Vital de aldim.Vital'in de tarihi ayni ancak fiyati 47,50.Onun, daha ucuzu var mi bilemiyorum).Bu dukkan da, soz verdigi gun kargoyu cikardi.
Siz de; benzer ornekler varsa paylasirsiniz.