Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

tedavi süreci 9.gün yan yüzme var mı ?

samet52

SKF Delisi
Rafi nin tedavi süreci 9. gün bitti arkadaşlar artık yem yiyor daha canlı daha hareketli gözleri cam gibi oldu :)

bugün artık suyunu 2 katına (6litre) çıkardım hem yüzmesine bakmak için hem de artık yarın veya ertesi gün akvaryumuna geri dönecek

size 6 litredeyken (şimdi çektim) video attım yan yüzme varmı hiç görmediğim için bilmiyorum

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B-_0Xpz_YG4[/video]

Maşallah, gayet sağlıklı gözüküyor. Ben yan yüzmeye rastlamadım.

Cvp: tedavi süreci 9.gün yan yüzme var mı ?

içimi rahatlattınız valla Emre bey sağolun :) silis kum gelecek kum gelince bir daha yine akvaryumdan alıp bu kaba koymayım diye bugün de bu kapta durucak kum da akvaryuma oturunca koyucam akvaryuma

Yardım edenlere gerçekten çok minnettarım Rafiyi beraber kurtardık :)

Bildiğim kadarıyla Mert çok yardımcı oldu, sağ olsun.
Silis kumu en az bir gece yada bir gün filtreledikten sonra kaplumbağayı koymak uygun olur. Zaten kumu akvaaryuma koymadanda bolca yıkama gerekiyor.
Geçmiş olsun.

evet Mert söyledi tedavi yöntemi gerçekten çok yardımcı oldu tabiki sizle birlikte bir kaç arkadaş daha yardım etti fikirleri ve düşünceleri ile saolun aynen öyle yapıcam

Yem yememe olayında başka bişeyden sanıyodukta akciğer enk. Oldugunu anlayınca düzeltmemiz iyi oldu :)

Bu arada bende Emre abinin sonsuz yardımları vardı, bendede senin Samet , ufaklık sağlıklı olsun da sorun değil bilgiler paylaştıkça çoğalır :)

ever iyiki erken teşhisi koyduk geri dönüşü olmayabilirdi :)

evet bu olaylar istek ve tecrübelerle artıyor umarım forumdaki bilgiler de diğer hasta kaplumbağalara yardımcı olur artık bende tecrübelendim vallahi :)

Bende yan yüzme görmedim, çok sevindim adınıza hadi şimdiden geçmiş olsun :)

Bende yan yüzme görmedim, çok sevindim adınıza hadi şimdiden geçmiş olsun :)

teşekkürler :) yan yüzme de olmadığına göre tamamen iyileşti o zaman :)

Geri