Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tedaviye başladık Allah yardımcımız olsun..

irfanyalinay

Bronz 4 Üye
Dün veteriner Vildan Hanım'a gittik.Tahmin ettiğim gibi ufakılık akciğer enfeksiyonu geçiriyor.Hemen karantina akvaryumuna geçerek tedaviye başladık.Allah yardımcımız olsun..

mailto:/img515/2323/20120903073207.jpg

Umarim kisa surede iyilesir bicirik. İlac olarak ne verdi Vildan hanim ?

Cvp: Tedaviye başladık Allah yardımcımız olsun..

Geçmiş olsun. Kısa sürede iyileşir umarım. Karantina akvaryumunuz çok iyi. Gösterdiğiniz özenden ötürü sizi tebrik ediyorum.

Cvp: RE: Tedaviye başladık Allah yardımcımız olsun..

ecemkoten' Alıntı:
Umarim kisa surede iyilesir bicirik. İlac olarak ne verdi Vildan hanim ?

İnşallah Ecem Hanım..Vildan Hanım ana ilaç olarak Baytril antibiyotiği verdi.Şimdilik tek sorunumuz suyun içinde bulunmak istememesi..Bugün Vildan Hanım ile telefonda tekrar görüştüm ağızdan vermeye çalışacağım.Ama ağzını açmaya hevesli olacağını hiç sanmıyorum..

AEK' Alıntı:
Geçmiş olsun. Kısa sürede iyileşir umarım. Karantina akvaryumunuz çok iyi. Gösterdiğiniz özenden ötürü sizi tebrik ediyorum.

İnşallah Emre Bey.Teşekkür ederim.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah.

PowerfuL' Alıntı:
Geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah.

İnşallah..Teşekkür ederim..

Ufaklık durumu çok ağırlaştı.Şuan ölü gibi hiçbirşeye tepki vermiyor.Ben çalışıyordum az önce geldim.
Ben gelmeden 5 dk. önce bu kadar kötü değilmiş.Birden fenalaşmış.Gözleri açık vaziyette nefes alıp almadığı belli olmadan yatıyor.Sanırım sabahı göremiyeceğiz..

Daha yeni tanımıştık birbirimizi.Küçücük kabuğunla yüreğimde kocaman bir yere sahip oldun.Senin büyümene adım adım şahitlik edecektim ama olmadı.Her canlı gibi sende son nefesini verdin.

Verdin ama çok erken verdin be ufaklık...

Çok üzüldüm :( Başınız sağ olsun.

Gercekten cok uzuldum ... Elinizden gelen herseyi yaptiniz. Basiniz sag olsun :(

Cvp: RE: Tedaviye başladık Allah yardımcımız olsun..

ecemkoten' Alıntı:
Gercekten cok uzuldum ... Elinizden gelen herseyi yaptiniz. Basiniz sag olsun :(

İşte bazen elimizden gelenler yüreğimizin sesini bastırmaya malesef yetmiyor..

Geri