Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

The Walking Dead 2.sezondan yeni haberler

dermet

Taç 5 Üye
Arkadaşlar,

The Walking Dead dizisinin takipçileri bilir. 2. sezonda ara verilmişti Şubat ayında yeni bölümler devam edecekti. Yeni bölümlerle ilgili yeni görüntüler ayın 15'inde yayınlanmış. Diziye yeni birileri katılıyor anladığımız kadarıyla. Oldukça heyecanlı olacak sanırım. 12 Şubatı'ı heyecanla bekliyorum. Buyrun o görüntüler[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=taQ8NnMqt3I[/video]

Cvp: The Walking Dead 2.sezondan yeni haberler

Açıkça söylemek gerekirse Game of Thrones - Spartacus dizilerinden başka dizi seyretmiyorum.
Bu dizide ilgimi çekti paylaşım için teşekkürler:)

ömür' Alıntı:
Açıkça söylemek gerekirse Game of Thrones - Spartacus dizilerinden başka dizi seyretmiyorum.

Rica ederim :)
The Walkind Dead ilk sezonu sadece 6 bölümden oluşuyordu. Bu 2. sezonu ve 8. bölümü ile Şubat'ta devam edecek. İlk sezon özellikle güzeldi ki 8. bölümden sonrası da baya hareketli olacak gibi.

Ayrıca size Dexter'ı da öneririm. Harika bir dizi. Bir başlarsanız asla bıramazsınız. 6. sezonu olmasına rağmen bıkmadığım tek dizi diyebilirim.

Favorilerim arasında; p.tesi günlerini beklerim bu dizi için :)

Fringe, Supernatural, Walking Dead, Secret Circkle ve Once Upon a Time ilk 5imde yer alır :)

House M.D. için ayrı bir kategori açarım :)

Diğerleri 1 aylık yeni yıl aralarını bitirdiler fakat walking dead'in arası daha uzundu az kaldı neyseki :)

dermet' Alıntı:
ömür' Alıntı:

Rica ederim :)
The Walkind Dead ilk sezonu sadece 6 bölümden oluşuyordu. Bu 2. sezonu ve 8. bölümü ile Şubat'ta devam edecek. İlk sezon özellikle güzeldi ki 8. bölümden sonrası da baya hareketli olacak gibi.

Ayrıca size Dexter'ı da öneririm. Harika bir dizi. Bir başlarsanız asla bıramazsınız. 6. sezonu olmasına rağmen bıkmadığım tek dizi diyebilirim.

Dexter'ı bi arkadaşım daha tavsiye etmişti ama unuttum incelemyi işimede gelmedi açıkçası ama sizdende duyduğum için demekki güzel bir dizi göz atacağım:)

Bende dört gözle bekliyorum :w00t:

Birinci sezonu ev arkadaşım izlerken arada bakardım baya güzel bir dizi. Müsait zamanda birinci sezonundan başlayıp izleyeceğim ilk fırsatta :)

bilgiler için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum

Benim ablam izliyor, ama ben göz ucuyla dahi bakamıyorum,başka dizilerden fırsat bulamıyorum :D

Geri