Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Toprak ve Su çok yakında :)

Fotograflarını heycanlar bekliyoruz hayırlı olsun güle güle otursunlar :)

hayırlı olsun.ben de pazartesi akvaryum alacağım.aslında arkadaş da almak istiyordum ama tek daha iyi dediler.yanlız kalmaz mı yaa..bana canı sıkılır gibi geliyo.

vamp_betl' Alıntı:
hayırlı olsun.ben de pazartesi akvaryum alacağım.aslında arkadaş da almak istiyordum ama tek daha iyi dediler.yanlız kalmaz mı yaa..bana canı sıkılır gibi geliyo.
kaplumbağalar sosyal hayvanlar değiller bana sorarsan almana gerek yok tabi sen bilirsin.yani kaplumbağanın canı sıkılmaz merak etme ;)

Bende almayacaktım.Ama bir tane dişi aldım bir dişi bir erkek oldular.Dişi daha büyük ve gidip erkeğin dudağını öpüyor.İkisi çok tatlılar. Kavgaları çok şiddetli, yemi önce kim alacak kavgası ama dişi suyun altında yüzemiyor dışında yüzüyor umarım bir şey olmaz.

Edit zencefil:Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım.

Geri