AbbasPanpa
Bronz 3 Üye
Arkadaşlar az önce üstümü giyinmiş antremana gidecektim, 1-2 kaşık fındık ezmesi yiyeyim dedim (ÜLKER GOLD) bizim kapluşlar gene akvaryumda çıldırmış bi şekilde çırpınarak yem bekliyolardı. Yemlerini verdim sonra fındık ezmesi yemeye devam ediyordum, bunlar sanki elimdeki kaşığa odaklanmışardı, bende düşündüm bi deneyeyim dedim içimden..
Kaşığı akvaryuma soktum bunlar ilk başta tedirgin oldular sonra bi ısırık aldılar, ama arkadaşlar ondan sonrasını anlatmak o kadar zor ki...bunlar öyle bir çıldırdı ki böyle bişe daha görmedim akvaryumu kıracaklar nerdeyse fındık ezmesi istiyorlar benden resmen
biraz daha verdikçe iyice zıvanadan cıktılar akvaryumun içindeki su yüzüme sıçrıyodu yüzümüde yıkadılar baya..sonra bi ısırık daha aldılar sonra kaçtım akvaryumdan 
Fındık ezmesinin yararlarını zaten anlata anlata bitiremem, enerjimi protein mi şeker mi ne ararsanız var..Vücut geliştirme sporu yaptığım için idmandan önce 5 şeker kaşığı yerim.
Sizlerede öneririm fazla vermeyin ama, en fazla 3 ısırık
Kaşığı akvaryuma soktum bunlar ilk başta tedirgin oldular sonra bi ısırık aldılar, ama arkadaşlar ondan sonrasını anlatmak o kadar zor ki...bunlar öyle bir çıldırdı ki böyle bişe daha görmedim akvaryumu kıracaklar nerdeyse fındık ezmesi istiyorlar benden resmen
Fındık ezmesinin yararlarını zaten anlata anlata bitiremem, enerjimi protein mi şeker mi ne ararsanız var..Vücut geliştirme sporu yaptığım için idmandan önce 5 şeker kaşığı yerim.
Sizlerede öneririm fazla vermeyin ama, en fazla 3 ısırık