Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Turtle Bank Arayanlara.

_Emre___

Bordo Bereli
www.evcilal.com 15-20 gün sonra TURTLE BANK'ı getirtiyorlar büyük boy , orta boy , küçük boy isteyenler olursa sipariş verebilirler kaplumbağalarımız için ideal bir kuru alandır
büyük boy'un fiyatı :- 77 TL
Orta Boy'un fiyatı :- 42 TL
Küçük Bot : - 27 TL

PT3800_Turtle_Bank_Packaging.jpg

Ben orta boy ve büyük boyu alacağım..

Cvp: Turtle Bank Arayanlara.

Güzel bir ürün ama çok pahalı, neredeyse bir dış filtre fiyatı.

Hazır konu açılmışken bende eklemek isterim. Kanyondaki pet shopa orta boy ve küçük boyundan getirmelerini söylemiştim. Firmaya siparişleri vermişler. 1 aya kadar geleceğini söylediler. Beni siparişlerim için arayacaklar. Ayrıca bu üründen 20-30 tane gelecekmiş. İstanbul' da oturanlar için mağazadan alma olanağı olacağından paylaşmak istedim.

77 tl yi düz 65 yapsınlar alayım :D

Cvp: Cvp: Turtle Bank Arayanlara.

AEK' Alıntı:
Hazır konu açılmışken bende eklemek isterim. Kanyondaki pet shopa orta boy ve küçük boyundan getirmelerini söylemiştim. Firmaya siparişleri vermişler. 1 aya kadar geleceğini söylediler. Beni siparişlerim için arayacaklar. Ayrıca bu üründen 20-30 tane gelecekmiş. İstanbul' da oturanlar için mağazadan alma olanağı olacağından paylaşmak istedim.

Emre senle iletişime geçelim bana facebook'tan oranın iletişim numarasını verebilir misin ? :smile:

Bunun gibi şeyler petshopta var mıdır?

Geri