Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Turtle Bank Siparişi

TheNRK

Platin 3 Üye
arkadaşlar çarşamba akşamı evcilal.com dan 1 adet küçük boy kaplumbağa bankı sipariş ettim pazar oldu hayla gelmedi normalmi sizce siz sipariş ettiğinizde kaç günde gelmişdi

Cvp: Turtle Bank Siparişi

benim bulunduğum yere gelmesi bir hafta sürüyor, isterseniz telefonla arayıp sipariş numarasından siparişinizi takip edebilirsiniz.

Zaten Cumartesi ve Pazari saymayin. Mesai gunleri degil :) Yarin veya obur gun gelir

Daha önce internet üzerinden alışveriş yapmadım.Sizce güvenilir mi nakit mi ödeniyor kredi kartı ile mi?

evcilal.com 'da ben hiç problem yaşamadım.
Kredi kartıda kullanabiliyorsunuz, kapıda ödeme seçeneğini de. Zaten ödeme seçeneğini siparişi tamamlarken seçmeliydiniz, yoksa siparişiniz tamamlanmaz.
Ek bilgi: Kapıda ödeme seçeneğinde +5 TL ödeniyor.

Bu sitedeki ürünler petshopta satılandan daha mı uygun?

ben internetten sipariş edeceksem tüm ihtiyaçlarımı karşılar şekilde ediyorum yoksa sürekli kargo parası vermek mantılı değil ayrıca bende evcilaldan memnunum mail adresinize siparişinize dair bir bilgi gelmedimi?

kapıda ödeme seçeneğinini seçdim zaten kredi kartsız nakit inş hayırlısı sürat kargoyla sipariş ettim herkeze teşekkürler

Geri