Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ücretsiz ama koşullu sahiplendirme

guzidee

Yeni Üye
Yeğenlerime hediye edilen 2 su kaplumbağasına iyi bakmadıklarını düşündüğüm için el koydum!
Bu kapluşlara
(i) çok iyi bakacak,
(ii) tatile-seyahate giderken mutlaka onları düşünecek,
(iii) su kaplumbağası bakımında tecrübeli,
(iv) birlikte (ayrılmamalılar)
(v) 21 yaş üzeri, çalışan
(vi) asla satmayacak
(vii) evinde başka kamplumbağası da olan bir aileye sahiplendirmek istiyorum.

Doğrudan sahiplenme niyeti olanlar yazsın ltf. Aktarımlar üzerine (bir yakınım, arkadaşım..vs) sahiplendirme yapılmayacaktır.

Adınız Soyadınız: Güzide ERDEN
Kaplumbağanızın Yaşı: 2,5 ve 1,5
Kaplumbağanızın Boyu: 10 ve 8
Kaplumbağanızın Cinsiyeti: İkisinin de erkek olduğu söylendi (ben emin değilim).
Kaç tane kaplumbağa: 2
Oturduğunuz il-ilçe: İstanbul, Kadıköy
Neden vermek istiyorsunuz: Daha iyi bakılmaları için
Ücret: ÜCRETSİZ ANCAK YUKARDAKİ KOŞULLARI SAĞLAYAN, GEREKİRSE SAHİPLENDİRME SÖZLEŞMESİ YAPABİLECEK

Cvp: Ücretsiz ama koşullu sahiplendirme

Herşeyi anladım da 21 yaş üzeri ne alaka afedersiniz??

çalışan koşulu da bir o kadar güldürücü

şapşal' Alıntı:
çalışan koşulu da bir o kadar güldürücü

21 yaş üstü - Kişinin kendisinin yanı sıra başka bir canlının sorumluluğunu üstlenebilecek olgunlukta olması için yaşı kriterlerden biri olarak görüyorum. Reşitlik (18) yaşına göre daha 21 daha doğru bir yaş olarak buluyorum. Çok erken yaşlarda olup, bir yetişkinden daha çok evcil hayvanları sahiplenen çocuklar da olabilmekte elbette ama bir kriter koymak gerekli. Diğer evcil hayvan sahiplendirmelerde kullandığımız bir kriterdir (diğer gönüllü faaliyetlerimizden).

Çalışan - Yani kendi kazanan. Evcil hayvanına bakabilmek için ailesinden aldığı harçlığa bağlı olmayan. Bu hayvanların ömürleri boyunca gıda, barınma (akvaryum ve aksesuarları), sağlık (veterinere götürmeleri gereken durumlar olursa...) ihtiyaçları var.

"Güldürücü" yazan arkadaşın tecrübesizliğine vermek gerek..

bence yaşla bir alakası yok bu işlerin..Ben kaplumbağamı çocuğum olarak görüyorum dolayısıyla oda beni babası olarak görüyor,iyi anlaşıyoruz.Kendim için eczaneye ilaç almaya gitmeyen ben kaplumbağam hastalandığında koşa koşa gidiyorum :D Önemli olan yaş değildir, Önemli olan hayvana verdiğiniz değerdir!!!

Bi hayvanın sorumluluğunu almanın yaşla hiç bi alakası yoktur. Çocuk olmasın yeter. Ne yetişkinler gördük olgunlukla alakası olsaydı... Emin olun 18 yaşındayım tüm ailemden onlara karşı daha çok sorumluluk taşıyorum.

İl dışına gönderme imkanınız var mı ?

kamplumbağaların cinsleri nedir? çizgili kaplumbağa arıyorum çizgiliyse görülebiliriz.

21 yaş mı hehh. Siz küçükken sorumsuzsanız başkalarina çamur atmayin!
Ben 16 yasindayim ve evde benimle yasayan bir goldenim var. Temizligine, mamasina, dolasmasina ve egitimine kadar herseyini ben yapiyorum…

Geri