Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

UV lambası önerileri!

Ailessea

Yeni Üye
Herkese merhaba,benim iki tane kaplumbağam var. Bir tanesi sağlıklı,hareketli ve gözü açık bir şey. Fakat diğeri ne yazık ki sürekli hastalanıyor. Şu anda kabuğu yumuşadı. Yazın güneşlendiriyor ve Sera vitamin kullanıyordum ancak artık güneşlendiremiyorum ve UV lamba almaya ihtiyacım var. Ampul şeklinde olması gerekiyor,bir tane buldum ama gerçek UV lambamı bilmiyorum: mailto:/urun_detay.aspx?kat=152&urn=8033 Lütfen yardım edin,teşekkür ederim :)

Cvp: UV lambası önerileri-Acil!

Belirttiğiniz ürün gün ışığı lambası. Kuru alanı ısıtmak için kullanabilirsiniz. UVB lamba ise aşağıdakidir.
http://www.arkinpetmarket.com.tr/?urun-6180-Exo-Terra-Repti-Glo-5-0-UV-Lamba-13-Watt.html

Ayrıca kabuk yumuşadı ise kalsiyum desteği gerekir. Mürekkep balığı kemiği vermenizi öneririm. Lamba gelene kadarda devit 3 ile destekleyin.

Geri