Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

UVB lamba için uygun site ve ürün

azrael

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar " Exo Terra Repti Glo 5.0 26 watt" uvb lamba kullanıyorum. Sanırım yılda bir kez yenilemek gerekiyor, tesiri bitiyormuş. Lambamın ömrü 1 seneye yaklaşmak üzere. Yeni bir lamba almam gerek. Fakat hiçbir sitede stoklarda bulamadım. Önerebileceğiniz iyi bir site, ya da muadili başka bir ürün var mı?

Cvp: UVB lamba için uygun site ve ürün

Juen pet te jbl markanin stoklarda oldugunu biliyorum. Birde bizim sitede saran samet vardi, alim satim ilanlarina bakabilirsen bulursun. Yalniz converter olayi vardi onda da.

mailto:/urun_detay.aspx?urn=13212&ad=jbl-solar-reptil-jungle-uv-190-kompakt-surungen-terraryum-lambasi-15-w
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13213&ad=jbl-solar-reptil-jungle-uv-310-kompakt-lamba-23-w

Muadil lamba bu. İki watt seçeneği mevcut.

AEK' Alıntı:
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13212&ad=jbl-solar-reptil-jungle-uv-190-kompakt-surungen-terraryum-lambasi-15-w
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13213&ad=jbl-solar-reptil-jungle-uv-310-kompakt-lamba-23-w

Muadil lamba bu. İki watt seçeneği mevcut.

Peki kullanım süreleri ne kader acaba?

Bunlarda 1 sene. Exo terralardan değişenler yerine hem exo terra hemde bu jbl olanlardan taktım. Bir yıl sonra tekrar değişim var.

bugün tarafımdan kargolanmıştır.

Geri