Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Uvb Lamba Önerisi

Alvin

Bronz 1 Üye
arkadaşlar internette biraz bakındım fakat hangi markalar iyidir bilmediğim için karar vermediğim 50 lirayı geçmeyecek şekilde bir lamba önerisi yaparsanız sevinirim

arkadaşlar bu arada florasen tipi lambalar tercihimdir

Cvp: Uvb Lamba Önerisi

mailto:/product_info.php?cPath=9420_9416_1369&products_id=27640 şöyle birşeyler olabilir

mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=4522 aslında bu daha uygun olacaktır.

çok saolasın ama ben karar değiştirdim floresan değil de normal bir lamba alacağım seni de yordum kusura bakma

mailto:/?urun-6180-Exo-Terra-Repti-Glo-5-0-UV-Lamba-13-Watt.html

Sanırım biraz geçmek gerekir.

teşekkürler emre abi ama o tükenmiş

internette bulamazsam lamba satan bir yerden bir masa lambası bir de spot lamba alırım spot lamba iyi ısıtmazsa bir şey bulurum internetten

Ben ona dikkat etmedim ürünü gördüğüm için. Masa lambası ve spot aynı işlevde biliyorsun. Yani kuru alanı ısıtmak için. Lambayı soft seçmekte fayda var. Elinde varsa kullanıp sıcaklığı sağlayamazsan başka edinebilirsin.

daha yeni siparişini verdim, internette sadece burada var.

http://www.hizlial.com/u20.092.6805.0551/exo-terra-kompact-florasan-26w-50-uvb

Geri