Üzülerek yazıyorum bu saatte bu yazıyı kusura bakmayın . Su kaplumbağalarım Edi ve büdüyü sahiplendirmek istiyorum. 2009 yılının 10uncu yanının 5 inci gününde kadıköydeki petshoptan aldığım özellikle kardeşimin çok sevdiği küçük kapluşlardı onlar . Aldığım günden sonra farkettimki hastalanmışlar . Tabi ozamanlar nasıl bakılır hastalanırsa ne yapılır falanını filanını bilmiyordum . Sonra araştırma yaparken bu siteyi buldum . Arkadaş edindim bilgilendim . Ve iyileşen kapluşlarımın bu güne kadar hiçbir sıkıntısı olmadı . O geçirdiğimiz zor günlerden sonra gözleri sanki her an gülüyo gibiydi bana . Ama elimde olmayan sebeplerden dolayı artık onlara veda etmem gerek . Elimden geldiğince iyi bakmaya çalıştım . Yuvalarını güzel tutmaya çalıştım . 1122 gün boyunca onlarla hem ben hemde ailem ilgilendi . Hiç sorgulamadan yardımcı oldular bana .
Evimize geldikleri günden itibaren fazlasıylada büyüdüler zaten
. Eğer sahiplendiremezsem bir şekilde kalmaya devam edicekler benimle fakat korkuyorumki artık akvaryum yetmiycek de benim yatağımda yatmaya başlıycaklar
.
edi ve büdünün eni boyu yaklaşık olarak 11 cm e10 cm ye bana göre yemeklerini iyi yediler ve kiloları yerinde . Şimdiye kadar hiç veteriner e gitmediler ama bilmiyorum gereklimiydi . Gerektiricek bir sorun görmedim allaha şükür . Onlara iyi bakıcak yeri mekanı olan bilgili hayvan sever arıyorum .
Şimdi burada yok şöyle olmalı yok böyle olmalı detaylı olarak anlatmanın alemi yok. Temiz görgülü hayvan sever imkanı olan arkadaşlar bana 0539 873 40 74 yada 0506 687 32 57 nolu telefonlardan ulaşabilirler . İstanbulda anadolu yakasında ikamet etmekteyim erenköy minibüs yolunda oturuyorum . Şehir dışından lütfen aramayın hayvancağızları uzak mesafelere gönderemem . Resim isteriseniz daha sonradan gönderebilirim . Saygılar
Evimize geldikleri günden itibaren fazlasıylada büyüdüler zaten
edi ve büdünün eni boyu yaklaşık olarak 11 cm e10 cm ye bana göre yemeklerini iyi yediler ve kiloları yerinde . Şimdiye kadar hiç veteriner e gitmediler ama bilmiyorum gereklimiydi . Gerektiricek bir sorun görmedim allaha şükür . Onlara iyi bakıcak yeri mekanı olan bilgili hayvan sever arıyorum .
Şimdi burada yok şöyle olmalı yok böyle olmalı detaylı olarak anlatmanın alemi yok. Temiz görgülü hayvan sever imkanı olan arkadaşlar bana 0539 873 40 74 yada 0506 687 32 57 nolu telefonlardan ulaşabilirler . İstanbulda anadolu yakasında ikamet etmekteyim erenköy minibüs yolunda oturuyorum . Şehir dışından lütfen aramayın hayvancağızları uzak mesafelere gönderemem . Resim isteriseniz daha sonradan gönderebilirim . Saygılar