Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Veeee Paludaryumumuz :)

aLyssa00

Platin 5 Üye
Arkadaşlar paludaryumumu 1 haftadan uzun bi süredir kullanıyorum nerdeyse ama fotoğraf koyma fırsatım olmadı bu da iyi değil ama çok uzun zaman oldu idareten bunu koymak istedim :))

Herhangi bi salınım ve ya bi sorun yaşamadım şimdilik :)

mailto:/s/f/130mr.jpg

Cvp: Veeee Paludaryumumuz :)

Mısra Hanım uğraştığınıza değimiş valla; forumdaki en güzel yaşam alanlarından biri olmuş.. :)

ÇOk güzel olmuş tebrikler

Çok hoş doğal bir görüntü olmuş ellerinize sağlık :)

Jadeite' Alıntı:
Güzel olmuş elinize sağlık :)

Çok Teşekkür ederimm :)

eminemre' Alıntı:
Mısra Hanım uğraştığınıza değimiş valla; forumdaki en güzel yaşam alanlarından biri olmuş.. :)

Böyle düşünmenize gerçekten çok sevindm emin bey çok teşekkkür ederimm :)

aycajd' Alıntı:
ÇOk güzel olmuş tebrikler

Teşekkür ederimm :)
tubidik' Alıntı:
Çok hoş doğal bir görüntü olmuş ellerinize sağlık :)

Beğenmenize sevindim teşekkür ederimm :)

emeğinizin karşılığını almışsınız :) kapluşlar kuru alana çıkma da sorun yaşamıyorlarsa gerçekten mükemmel :)

nameste108' Alıntı:
emeğinizin karşılığını almışsınız :) kapluşlar kuru alana çıkma da sorun yaşamıyorlarsa gerçekten mükemmel :)

Suyu rahatça çıkabilecekleri kadar yüksek tutuyorum :) Beğenmenze sevndm teşekkürler :)

Ellerine sağlıkkk :) Çok güzel olmuş bu kadar emek bu kadar güzel olmalıydı zaten :)
Hayırlı olsun :)

Bu arada keşke ısıtıcıyı da arka fona saklasaydın :) Filtre tam olara knerde kalıyor seçemedim fotoğrafta:)

meritiko' Alıntı:
Çok güzel olmuş :)
Teşekkürlerr :))

ecemkoten' Alıntı:
Ellerine sağlıkkk :) Çok güzel olmuş bu kadar emek bu kadar güzel olmalıydı zaten :)
Hayırlı olsun :)

Beğenmene sevndmm :) teşekkür ederimm :)
eminemre' Alıntı:
Bu arada keşke ısıtıcıyı da arka fona saklasaydın :) Filtre tam olara knerde kalıyor seçemedim fotoğrafta:)

Isıtıcıyı düşündüm aslında ama su değişimi yaptığımda ya da temizlediğimde çok geç ısıncaktı zaten şu haliyle bile geç ısıtıyo hayvancıkları iki saat başka yerde tutmak zorunda kalıyorum onlara daha fazla eziyet etmek istemedimm :)

Filtre fotoğrafın sağ tarafında çıkıntılı bir yer var tam onun arkasında :)

Su değişimlerinde koyacağın suyu azıcık ocakta ısıtıp koyabilirsin. Termometre ile ne kadar ısıttığını kontrol edip koyabilirsin :)

Çok güzel olmuş hayırlı olsun sorunlar giderilmiş galiba ve emeğinize deymiş. :D

Elinize sağlık çok doğal bir görünümü var :)

Tebrikler, çok güzel olmuş. Darısı bizim de başımıza inş. :)

eminemre' Alıntı:
Su değişimlerinde koyacağın suyu azıcık ocakta ısıtıp koyabilirsin. Termometre ile ne kadar ısıttığını kontrol edip koyabilirsin :)
Birdahakine dikkat ederimm :)

antifbyigit' Alıntı:
Çok güzel olmuş hayırlı olsun sorunlar giderilmiş galiba ve emeğinize deymiş. :D

Teşekkür ederimm şelale hariç bi sorunum yok :D

VamPrelLa' Alıntı:
Elinize sağlık çok doğal bir görünümü var :)

Beğenmenize sevndm teşekkürler :)

serhanzr' Alıntı:
Tebrikler, çok güzel olmuş. Darısı bizim de başımıza inş. :)
İnşallah teşekkür ederimm :))

Şu an hayret içindeyim ben kuru alan belki zorlar diye düşünürken zeytin şelalenin tepesine çıktı üst tarafı suya değmediği halde :D Şu an orda pinekliyo :))

Mısra Hanım ben bayıldım :)
Bence bundan daha iyi bir görsellik çok zor olurdu.
Emeğinize ve hayal gücünüze sağlık.

Her halde sizin ufak ninjalar kapağı açık bıraktığınızda fondan tırmanıp firar ederler :D

zencefil' Alıntı:
Mısra Hanım ben bayıldım :)
Bence bundan daha iyi bir görsellik çok zor olurdu.
Emeğinize ve hayal gücünüze sağlık.

Düşünceleriniz ben çok mutlu etti gerçekten çok teşekkr ederimm :))

Her halde sizin ufak ninjalar kapağı açık bıraktığınızda fondan tırmanıp firar ederler :D

Düşünceleriniz ben çok mutlu etti gerçekten çok teşekkr ederimm :))
Ona hiç şüphe yok zaten tırmanmaya çok müsait her fırsatta tırmanıyorlar hiç açmıyorum bende :D

Geri