Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Veteriner Kazığı mı Yedim ?

AlperDeniz

Bordo Bereli
Merhaba arkadaşlar ,
Az önce veterinerden geldim. Güzel bir 20 TL koydu bana :) 2. kez gidişimiz. İlk gidişimiz de 20 TL suya 200 GR KAYA TUZU koy dedi. 10 dakika içinde kaldı ve yan yüzmesi geçti bu sayede. Fakat ilerledi ve gözleri kapandı. Bugün gittiğimde bir damla damlattı gözüne. İlacıda vermedi ve tam 20 TL aldı benden.Dedi cuma bir daha gel. Kazık yedik galiba :S
Eğer iyileşmezse şikayet edebiliceğim ne gibi yerler var ? İlacı bana da göstermedi. Belki su damlattı kazıkladı.

Cvp: Veteriner Kazığı mı Yedim ?

Aşağı yukarı mu muayene ücretleri o civar.

Peki ,
Korktum vallahi iğneyi görünce. Ama damlatırken çıkarttı bir oh çektim :D İnşallah iyileşir.İyileşmezse yedim onu :) Bir düşündü dedi kendi kendine etki eder mi acaba dedi gözüne damlattı. Cuma bir daha gidicez.

Birde ''Terramycin'' kullanma dedi. Yoksa anlamıyor mu bu veteriner ? Oyalamasın beni.

o da birşey mi arkadaşım bize bir veteriner ilk gidişte 65, ikinci gidişte 60 istedi... insan çaresiz kalınca veteriner bulamayınca koşa koşa götürüyor....

Para o kadar önemli değil ama iyileşsin yeter. Olmadı başka ilçedeki veterinerlere götürücem.
Bu arada İzmir'de güzel bir veteriner var mı?

Derya hanımın Böcük'ü götürdüğü veterinere gidebilirsin,iyi bir veterinermiş..

İzmir, Bornova...

Öz-Vet Veteriner Kliniği
194 Sok No:48 Özkanlar Ana Caddede Büyük Migrosu Bornova Merkeze Doğru 100 Mt Geçince Şekerbank Karşısı Bornova/İzmir
İzmir
veteriner de Tolgar AYTAR

Önemli değil...

Alper Bey kaya tuzu tedavisinin kalıcı olduğuna inanmamıştım açıkçası.
Derya Hanım'ın Böcük' ü götürdüğü yerde umarım tedavisi güzel bir şekilde yapılır. Geçmiş olsun miniğe :)

:) Melisa hanimada soyledim o tedaviyi o da yapti işe yaradi :) Tesekkur ederiz ablasi :) Goturucem bakalim. İns iyilesir.

Alper fiyatı gayet normal. Kazık yedim diye düşünmeyin. Özvet Veteriner Kliniği'nde veterinerimiz Aslı Hanım gerçekleştirdi opreasyonu. Oldukça donanımlı ve tecrübeli bir veteriner hekim. Çok memnun kaldık. Çok ilgilendiler bizimle.

Tamam. Cumaya kadar şuan gördüğü tedavi bitsin. Cumartesi iyileşmezse ilk işim oraya götürmek olucak :)

Geri